Tein tämän puuron alunperin muuten vain (toki otin instagramia varten pari kuvaa), mutta tulikin niin hyvä puuro että mikseipä sitä voisi täälläkin jakaa ihan ohjeen kanssa.
Pääsin muuten samalla testaamaan ystävältäni lahjaksi saamiani koristeita, eli siis tuollaisia sinivioletteja pikkuhippuja, jotka ovat jonkun kukan syötäviä terälehtiä. Tavallaan aika hupsu lahja, mutta toisaalta hyvin kohteelleen (eli minulle) osuva. :)
Muita ideoita (herkku)puuroon löytyy mm. näistä: korvapuustipuuro, piparkakku-kurpitsapuuro,
kvinoapuuro maapähkinävoisilmällä ja viime viikonloppuna söin puuroa ihan suklaakastikkeen kanssa koska miksipäs ei. :P Seuraavaksi työn alla on ainakin lakritsipuuro, muitakin makuideoita otetaan vastaan.
Muita ideoita (herkku)puuroon löytyy mm. näistä: korvapuustipuuro, piparkakku-kurpitsapuuro,
kvinoapuuro maapähkinävoisilmällä ja viime viikonloppuna söin puuroa ihan suklaakastikkeen kanssa koska miksipäs ei. :P Seuraavaksi työn alla on ainakin lakritsipuuro, muitakin makuideoita otetaan vastaan.
Mustikka-kardemummapuuro (1 annos)
1 1/2 dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
n. 1 dl pakastemustikoita
ripaus kardemummaa
karamellikastike
n. 2 rkl mantelivoita (tai esim. maapähkinävoita)n. 1/2 rkl kookosnektaria (tai ei-vegaanit esim. hunajaa)
tarvittaessa hieman vettä notkeuttamiseen
Lämmitä maito, lisää kaurahiutaleet, ja keittele keskilämmöllä kunnes puuro on valmis. Pyörittele lopuksi joukkoon pakastemustikat, kunnes ne ovat pääosin sulaneet. Mausta puuro ripauksella kardemummaa.
Mustikka ja kardemumma on kyllä all time favorite yhdistelmä! Ihanat kuvat <3
VastaaPoistaMullakin on joku mustikka+kardemumma-buumi meneillään, en vaan kyllästy! :)
PoistaMustikkaa ja kardemummaa, sen on pakko olla hyvää. Eikä karamellikastikekaan huonoa ole...
VastaaPoistaNäitä makuja on tullut pyöriteltyä mm. smoothieissa ja nyt kokeilin puuroonkin - sopii hyvin! :)
Poista