tiistai 18. helmikuuta 2014

KOH MOOK WEEK 4


Vietin juuri oikein rentouttavan pidennetyn viikonlopun saarella. Kaivattua vaihtelua Bangkokin hälinään ja sain myös Suomesta seuraa reissulle, joten pääsi välillä katselemaan muidenkin kuin työkavereiden naamoja. :)

Suosittelen Koh Mookia (ja ei sitä suosituinta rantaa) mikäli kaipaat autiota hiekkarantaa, yksinkertaisia oloja, hiljaisuutta ja ylipäätään zenmäistä olotilaa (tai sen tavoittelua). Bambumökissämme oli muutama pieni valonlähde eikä ilmastointia, mutta silti kaikki tarvittava. No okei täysin hiljaista ei ollut, koska katottomaan bungalowhin kuului hyvin toiseen korvaan aaltojen loiske ja toiseen kaskaitten sirinä ja lintujen sirkutus (ja muiden viidakon otusten mölinä), mutta ihmisten aiheuttamat äänet olivat kiitettävän vähissä.

Saimme longtail boatin kuskeineen ihan omaan käyttöömme, ja kävimme tekemässä varhaisaamuisen uintimatkan smaragdi-luolaan (emerald cave, hieno!), plus muutamia snorklausreissuja. Muutoin aika kului riippukeinussa lojuen, biitsillä kävellen ja loputtoman turkoosia vettä tuijottaen. Ja luin A Song of Ice and Firen kolmannen kirjan loppuun.

Olen myös pitkään odottanut että pääsisin syömään (kohtuuhintaisen) kokonaisen ison grillatun kalan osoita ja maksa -tekniikalla, nyt sekin viimein onnistui. :)

Jottei menisi pelkäksi hehkutukseksi niin satuin myös osumaan isohkoon meduusaparveen joka poltteli toisen reiden punaisenkirjavaksi (ai samperi!).
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig