keskiviikko 26. helmikuuta 2014

WEEK 5 JA PALUU ARKEEN

Tulinkin jo eilen takaisin Suomeen. Paluumatka kesti parine vaihtoineen rapeat 25 tuntia, nice. Mutta ihan kiva kun voi juoda taas hanasta huoletta vettä. Olen myös tyytyväinen siihen ettei täällä ole paukkupakkasia eikä metrikaupalla lunta. Kevät, tule jo pian!


Viimeisenä viikonloppuna kipaistiin käymään vielä Krabilla, Tonsai Beachilla. Maisemat oli komeita ja kallioisia, mutta tuulisuudesta johtuen snorklausnäkyvyys oli aika surkea. No aina ei voi voittaa. Oli kuitenkin kiva napata mukaan vielä viimeiset auringonsäteet ja pisamat. Ja mökkimme viereisessä puussa oli apinoita jotka heittelivät katolla jotain kovia palleroita, se oli hauskaa.


Viimeisen viikon gastronomisia kohokohtia oli japanilainen sukiyaki, jota olen aiemmin syönyt mm. japanissa ja ihan suomessakin, mutta en kyllä näin halvalla. 7 eurolla sai sukiyaki-buffan eli liemessä keitettäviä aineksia (mm. kaalia, sieniä, sipulia, tofua, ohuen ohutta nautaa) niin paljon kuin jaksoi syödä. Hyvä ja maukas diili.

Kaiken kaikkiaan etätyökokeilu oli erittäin onnistunut ja mahtava projekti, seuraava voisi olla tiedossa kenties ensi vuonna..we'll see. Joka tapauksessa blogi palaa normaaliin reseptipostausmoodiinsa varmaan jo loppuviikosta, kunhan saan itseni orientoitumaan normiarkeen ja palautan mieleeni miten sitä ruokaa tehtiinkään itse. ;)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig