tiistai 11. helmikuuta 2014

SINGAPORE WEEK 3


Vaihdettiin maata hetkeksi. Aika eri meininki on parin tunnin lentomatkan päässä! Bangkok on likaa, roskia, hälinää, ruuhkia, hajuja, huutoja ja vilkkuvia valoja. Singapore taas on siisteyttä, järjestystä, tehokasta ilmastointia, ostareita, pilvenpiirtäjiä, luksusta ja keinotekoisuutta. Kaupunki joka on kiinnostava sekoitus Kiinaa, Dubaita, Lontoota ja jotain tulevaisuuden scifikaupunkejä.


Vähän kyllä harmitti tuon käsittämättömän överin hotellitornien katolla sijaitsevan Infinity Poolin missaaminen. Selviskin nimittäin vasta liian myöhään että se on avoin vain hotellin asukkaille. No mutta jääpähän ens kerralle vielä jotain koettavaa. Muutoin tykkäsin kyllä kaupungista, vaikka se tietty keinotekoisuus vähän häiritsikin. Helppo ja mukava kaupunki, varsinkin jos kaipaa Aasian kaaokseen hengähdystaukoa.


Kadulla bongattiin tälläinen Banksy-henkinen katugraffa. Tosin hämmentävin kohtaaminen vihaisten lintujen kanssa on ollut kyllä BKK:n puolella, lähikioskin kylmähyllystä löytynyt (punainen) angrylinnunmuotoinen löllö puristekalasnäkki.. hrr. Muuta ruokaraportoitavaa ei tällä erää oikeastaan olekaan. Paitsi että söin ehkä elämäni tähän asti parasta kiinalaista ruokaa Singaporen Chinatownissa, kuvat valitettavasti unohtui. Saispa edes yhdestä kiinalaisesta Suomessa samanlaista!

Aika käy vähiin, enää muutama viikko jäljellä. Kyllä sitä olis viihtynyt reissussa vaikka kevääseen asti.. :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig