tiistai 1. tammikuuta 2019

ILMAINEN PRINTATTAVA KALENTERI 2019


Tein viime vuonna ensimmäistä kertaa blogiini ilmaisen printattavan kalenterin, ja koska kalenteri oli mukavan suosittu, päätin tehdä tälle vuodelle uuden version.

Kokeilin jälleen uutta kuvitustyyliä ja tänä vuonna otin teemaksi marjat ja hedelmät. Yritin noudatella sesonkiajattelua parhaani mukaan, mutta myönnän että kuvissa on käytetty myös pientä taiteellista vapautta.

Vinkki: suosittelen printtailemaan sivut jollekin muulle kuin perustulostuspaperille. Yleensä aavistuksen huokoinen paperi tekee kivemman näköisen jäljen, ja tukevampi paperi antaa lopputulokselle arvokkaamman fiiliksen.

Paperit voi laittaa joko tuollaiseen kirjoitusalustaan tai pinnata esim. ilmoitustaululle nuppineulalla tai jääkaapin oveen magneetilla. Kalenterissa on jokaisen päivän kohdalla hieman tilaa kirjoittaa pieni merkintä.


Huom: lataaminen ei vaadi kirjautumista Dropboxiin, klikkaa vain oikean yläreunan Download-nappia.Samalla voikin ottaa pikaisen katsauksen viime vuoteen, joka meni oikein mukavasti ja vauhdikkaasti, joskin aika työntäyteisesti.

Vuoden ehdottomasti hienoin juttu oli oman kirjan julkaisu, ja olin tosi fiiliksissä ja otettu useista lehtijutuista esim. Hesarissa, Ellessä ja Imagessa. Aloitin syksyllä toisen työn eli minulla on nykyään kaksi työtä (tai kolme jos blogihommat lasketaan): Biohakkereiden lisäksi autan visujutuissa myös Ambronitea. Hienoja reissujakin mahtui vuoteen mm. Balille, Tokioon ja Kapkaupunkiin (joskin samalla ilmastoahdistus nosti päätään). Ja kotiini muutti lyhyen lemmikittömän kauden jälkeen tyttöpupu nimeltä Frans. Blogiin en ole työkiireiden takia ehtinyt panostamaan ihan samalla lailla kuin ennen, ja esimerkiksi postaustahti on hieman hiipunut. Näillä näkymin se ei tule tästä juurikaan vilkastumaan koska aikaa on rajallisesti.

Alla on Instagramin vuoden suosituimmat kuvat, näyttää siltä että tykätyintä sisältöä on värikkäät kuvat, erilaiset aamupalat ja hieman luontokin. Kiinnostavaa on että ainoastaan yksi näistä kuvista (pipari-puolukkaraakakakku) on tehty blogipostausta varten.


Oikein mahtavaa alkanutta vuotta ja kiitos kun luet!<3
SHARE:

8 kommenttia

 1. Vau, kiitos kalenterista! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, ihana kalenteri , tosi kauniskin vielä <3 Käytän tällasia tulostettavia kalentereita aistiyliherkän lapsen kanssa jonka on helpompi visualisoida tulevia tapahtumia tällaisten avulla. Laitetaan näihin sitten kuvatukia, et millon tapahtuu mitäkin, nyt on paljon muutoksia tulossa, varapäiväkoti, uusi päiväkoti, muutto jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä ja hienoa kuulla että kalenterista on ollut iloa <3

   Poista
 3. Kiitos paljon! Tosi sieviä.

  VastaaPoista
 4. Tuleehan kalenteri taas ensi vuodelle? ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kalenteri herättää kiinnostusta, yritän ehtiä tekemään! :)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig