sunnuntai 20. toukokuuta 2018

ROOTS HELSINKI & SYÖ SALAATTI KIRJASTANI


Jos et ole vielä vieraillut yhdessä Helsingin kivoimmista kahviloista, niin ensi viikolla todellakin kannattaa tehdä lounasretki Kallioon, sillä Roots Helsinki ottaa viikon ajaksi (21–25.5.) yhden kirjani salaateista listoilleen! Ja jos paikka on jo tuttu niin nyt on entistä parempi syy vierailla paikassa uudelleen. :)

Lounasaikaan klo 11–14 kymmenellä eurolla tarjolla on siis annos, joka sisältää mm. kaalipohjan, porkkanaa, appelsiinia, avokadoa, chili-cashewpähkinöitä, ja annoksen kruunaa hieman mausteinen seesam-maapähkinävoikastike. Rapean mausteinen, mutta raikas salaatti sopii oikein mainiosti näihin alkukesän lämpimiin päiviin. Koko viikon lounaslistan näet linkin takaa.Rootsista saa lounaan lisäksi myös aamupalaa, ja illalla erilaisia kulhoja, wrappeja ja vegaanista burgeria. Ja jälkkäriksi voi valita mm. erilaisia ihania raakakakkuja ja näin kesällä maistuvia itsetehtyjä jäätelöitä ja mehujäitä löytyy myös. Koko ravintolan ruokalista onkin vegaaninen ja kaikki taitaa olla lisäksi gluteenitonta.


Paikasta löytyy lisäksi joogastudio, ja alakerrasta löytyy hauskannäköinen lounge, jonka voi vuokrata yksityistilaisuuksia varten. Kirjani julkkaritkin pidettiin täällä, ja tilaan mahtuu mukavasti reilut parikymmentä henkeä. Paikalle voi tuoda omat tarjoilut tai tilata ne kahvilasta. Itse toin mukanani kuohujuomat ja tilasin Rootsilta puolukka-kinuskiraakakakut + kahvit ja teet. Voin oman kokemuksen perusteella lämpimästi suositella tilaa erilaisia tilaisuuksia varten.Eli ei muuta kuin Vaasankadulle lounaalle ensi viikolla! Kahvilasta voi myös ostaa Syötävän hyvät -salaattikirjaani.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig