tiistai 3. tammikuuta 2017

NOIN 307 RESEPTIÄ


Tein tuossa joululomalla jotain mikä on ollut to-do -listalla jo ikuisuuksia, nimittäin reseptihakemiston (löytyy blogin ylävalikosta). Nyt täältä saattaa ehkä jopa löytääkin jotain! :) Itse ainakin löysin pari vanhaa reseptiä jotka olin täysin unohtanut.

Olisin halunnut ohjeiden kylkeen pienen kuvan jokaisesta reseptistä, mutta sen tekeminen on liian iso homma manuaalisesti ja automaattiset kikkareet taitavat toimia vain Wordress-alustoilla. Elikkä seuraava projekti on siirtää blogi sitten sinne, voisi olla vaikkapa vuoden 2018 tavoite niin ei tule liikaa aikataulullisia paineita..

Samalla tuli käytyä läpi koko reseptiarkisto ja summittaisten laskujeni mukaan ohjeita on noin 307. Sain myös hyvän yleissilmäyksen tekemästäni sapuskasta. Salaatteja oli paljon niinkuin oletinkin, mutta raakaherkkuja oli enemmän mitä etukäteen ajattelin. Samoin lämmintä ruokaruokaa oli aika mukavasti, teenhän minä sentään joskus "oikeaakin" ruokaa näköjään. Keksireseptejä sen sijaan on laihanlaisesti ja vegaanisista ei-raakakakuista on suorastaan hälyttävä vaje (eli 0 kappaletta), joten tähän pitää tarttua heti vaikkapa tammikuun haasteena. Vegaaniset ohjeet löytyvät hakemistosta merkinnällä: (V). Ja kaikki ohjeethan ovat vähintään (luontaisesti) gluteenittomia ja suurin osa lisäksi viljattomia.

Tässä vielä koko lista:


AAMIAISET
Smoothiet ja vanukkaat / puurot / leipomukset / kananmuna-ohjeet 
43 ohjetta


SALAATIT
Vegaaniset salaatit / lakto-ovo-vege salaatit / ei-veget salaatit
54 ohjetta


KEITOT
Kuumat keitot / viileät keitot
22 ohjetta


LÄMPIMÄT RUOAT
Vegaaniset lämpimät / lakto-ovo-vege lämpimät / ei-veget lämpimät / lisukkeet
73 ohjetta


PIZZAT & NAPOSTELTAVAT
Pizzat / naposteltavat / tahnat ja dipit
23 ohjetta


RAAKALEIVONTA
Raakakakut / raakasuklaa / raakapallot / mousset ja vanukkaat / toffeet, fudget ja patukat
54 ohjetta


JÄLKKÄRIT & JÄÄTELÖT
Kakut ja piirakat / keksit / muut leivonnaiset / jälkkärit ja muut herkut / jäätelöt
38 ohjetta


REISSUT
Matkajuttuja lähelle ja kauas, usein ruokanäkökulmasta
18 maata

Näistä vaan etsimään uutta kokattavaa!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tosi kiva, että reseptit on nyt kätevästi listattuna. Mutta mistä aloittaisi herkullisten reseptien kokeilun? :D Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että listauksesta on iloa! Oli kyllä harvinaisen puuduttava projekti lajitella ja linkittää ohjeet, mutta onhan siitä itsellenikin hyötyä kun reseptit eivät ole unohduksissa jossain blogin syövereissä. Mukavaa vuodenalkua myös sinulle! :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig