tiistai 1. syyskuuta 2015

PIENI TILANNEPÄIVITYS (JA JÄÄTELÖÄ)


Ehkä huomasittekin, että tuohon yläreunaan pompsahti iso mainosbanneri (joka ei kyllä ilmeisesti aina näy, tai vaihtaa paikkaa) ja uusi yläpalkki. Tämä johtuu siitä, että Syötävän hyvä aloitti tänään Suomen Blogimedian remmissä. Suomen Blogimediaan kuuluu toinen toistaan mahtavampia blogeja, joten olen erittäin otettu että saan olla mukana tässä porukassa! Hurjan pitkälle on kyllä tultu siitä kun ensimmäistä postausta näpyttelin reilu kaksi ja puoli vuotta sitten, huh!

Käytännössä muutoksia ei tänne blogin puolelle tule kuitenkaan tuota mainosbanneria enempää (mainosten sisältöön en voi itse vaikuttaa, mutta toivotaan ettei sieltä ihan hirveästi tule mitään hampurilaismainoksia tai vastaavaa ;).

Ja jottei postaus jäisi ihan ilman ruokasisältöä, tässä yksi viime viikonloppuna syömäni aamupalan ohje. Koska parhaat aamut lähtee käyntiin (hyvis)jäätelöllä. Lisää aamupaloja ja muuta löytyy Instagramin puolelta nimimerkillä @lottavee.

Vadelma-kookos Aamupalajäde

1 pakastettu banaani
n. 1 dl pakastettuja marjoja (esim. vadelma)
n. 1 dl jähmeää kookoskermaa (jääkaapista)
halutessa: muutama ruokalusikallinen riisiproteiinia
koristeeksi esim. marjoja ja kookoslastuja

Aja ainekset blenderissä täydellä teholla sileäksi, säädä tarvittaessa ainesten määrää. Syö nopeasti sillä jäätelö sulaa vauhdilla! Vaihtoehtoisesti tee jäätelöstä tarkoituksella nestemäisempää (tyyliin milkshake) ja juo se pillillä.

SHARE:

8 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig