torstai 18. kesäkuuta 2015

VADELMA-KIIVI-PIKASORBETTI


Oikeastaan tulin vain toivottamaan hyvää juhannusta kaikille, mutta laitetaan oheen vielä yksi superyksinkertainen pikasorbetin ohje.

Itse ohjeessa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, lähinnä yritin testata hieman erilaista koristelutapaa, jossa tarjoiluastian reunasta näkyy raaka-aineita (tässä tapauksessa kiiviä). Koin sen aika hankalaksi näpertelyksi, joten koristelu jäi nyt vaan sitten yhteen kerrokseen. Harjoittelut jatkuvat. :)

Lähden tänään perinteiselle juhannus-jonnekin-missä-on-kesä -reissulle (tällä kertaa rakkauskaupunkiini Lontooseen) ja palaan ensi viikolla, joten siihen asti!

Vadelma-kiivi-pikasorbetti

n. pari dl pakastevadelmia (kotimaisia)
1 kiivi (ja halutessa toinen koristeluun)
1 appelsiinin mehu

Blendaa ainekset ja sorbetti on valmis. Sorbetista tulee aika kirpeän makuinen, halutessasi mukaan voi laittaa vähän jotain makeutusta. Paras lopputulos tulee kun kiivit ja appelsiinit ovat jääkaappikylmiä.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Löysin eilen tämän sinun blogisi ja jäin koukkuun. Ihania reseptejä ja kauniita ruokakuvia. Tulen lukemaan jatkossakin sinun blogia :) Hyvää juhannusta!
  -Hansu

  VastaaPoista
 2. Minäkin löysin pari viikkoa sitten blogisi ja olen koukussa! Olen tehnyt jo muutamat reseptit ja tulen kyllä tekemään lisää. Kaikke hyvää ja aurinkoista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Mukavaa kesää myös sinne päin. :)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig