perjantai 26. syyskuuta 2014

BEGOOD & THE PRODEJÄTSKI


Makkarataloon tai siis Citycenteriin aukesi jokin aika sitten uusi kahvila nimeltä BeGood Wellness Bar. Paikka on terveyshenkinen sporttibaari, eli tarjolla on normikahvilan tarjontaa terveellisempiä välipaloja, kuten smootheja, tuorepuristettuja mehuja ja raakakakkuja. Raaka-aineissa on keskitytty tuoreuteen ja luonnollisuuteen, höysteenä jonkin verran superfuudeja. Eli ihan lupaavankuuloinen konsepti.

Itse en tällä kertaa tosin testannut baarin tarjontaa kummemmin, sillä kohteenamme oli erityisesti fitnesspiireissä kovasti hypetetyt Wheyhey:n proteiinijäätelöt. Terveysjäätelö mainittu. Myös palkkari mainittu. Ilmeisesti nämä ovat olleet niin suosittuja, että ovat välillä loppuneet kokonaan. Nyt pakastealtaasta löytyi kuitenkin kaikkea kolmea makua. Itse valkkasin mansikan, mutta otimme vertailun vuoksi myös suklaata ja vaniljaa.

Silmäys ainesosalistaan kertoo seuraavaa: vesi, heraproteiini-isolaatti, ksylitoli (makeutusaine), kerma, aromi, stabilointiaineet (selluloosa, guarkami, karrageeni), emulgointiaine, väri (punajuuri). Eli ei mikään hirveän paha. Tähän väliin pitänee mainita, että itse en koske proteiinipatukkoihin pitkällä tikullakaan, en keksi montaa keinotekoisempaa tuotetta.* Eli sikäli en taida olla tämän jäätelönkään ydinkohderyhmää, mutta sokeriton uutuus kiinnosti kuitenkin.

Ok no sitten itse asiaan. Jäätelön suuntuntuma oli aika jännä, lähinnä tuli mieleen pakastettu banaani blendattuna. Maku sitten.. no ei. Mansikan maku oli todella keinotekoinen ja oikeastaan hieman vastenmielinen, jäätelö ei tosin ollut liian makeaa mistä plussaa. Vaniljajäätelö maistui todella järkyttävältä, aivan kuin olisi kauhonut eltaantunutta vaniljaesanssia suuhunsa potenssiin kymmenen. :X Suklaa oli näistä selkeästi paras, täyteläinen suklaanmaku peitti alleen kaikki muut epämääräisyydet. Koostumus vaan ei ihan vakuuttanut, varsinkin hieman sulaessaan jäätelö muuttui todella noh limaiseksi.

Viiden hengen seurueestamme vain yksi tykkäsi omastaan, eli ei jatkoon, sorry.

BeGood Wellness Barin smoothiet vaikuttivat kuitenkin ihan asiallisilta, joten varmasti palaan vielä baariin maistelemaan heidän omia tuotoksiaan, ja minttusuklaa-raakakakkua pitää testata myös!

*Mitä proteiinijauheisiin tulee niin itse käytän niitä harvakseltaan, koska en ole mikään himotreenaaja, mutta parhaimmaksi olen todennut niin maun kuin laadun kannalta Well Wisdomin naturellin heraproteiiniin. Tuote on käytännössä mauton, eli helppo sekoittaa minkä kanssa tahansa. Miedosti maustetut suklaa- ja vaniljaversiot löytyy myös. Halvimmillaan tuotetta olen nähnyt iHerbissä, yhden pakkauksen kun tilaa kerrallaan niin välttää tullimaksut.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig