perjantai 23. toukokuuta 2014

BLOGGAAJASYÖMINGIT


Menetin bloggaajatapahtuma-neitsyyteni viime viikolla. Kyseessä oli siis Kaikki Äitini Reseptit -blogin Nannan voittama Dietan järjestämä kilpailu, jossa palkintona oli pitkän kaavan mukaisen illallisen valmistaminen ammattikokkien avustuksella. Valmistuvia herkkuja kutsui Nanna sitten muita ruokarakastajia (eli bloggaajia) maistelemaan, ja kun tarjolla oli Ravintola Sinnen keittiömestarin Kai Kallion laatima ateriakokonaisuus niin pakkohan se oli paikalle päästä. Samalla kiinnosti toki miltäs ne muut bloggaajat näyttää. Ideana siis että ammattilaiset Nannan avustuksella (tai toisinpäin) kokkaavat ja me muut syömme. Oikein hyvä diili minusta. :)

Toki tuntui hieman hassulta mennä mukaan tapahtumaan jossa ei oikeastaan etukäteen tunne ketään muuta, ja kyllähän siellä sisäpiiriläppä lensi jonkin verran, mutta toisaalta oma vikahan se on kun en juuri muiden blogeja lue. Ehkäpä yritän nyt vähän kunnostautua tässä asiassa.

Muutoin suuret odotukset eivät olleet turhia sillä ruoka oli ihan superia! Porvooseen on pitänyt mennä about joka kesä, mutta nyt viimeistään on pakko tehdä pieni ekskursio Ravintola Sinneen. Oli nimittäin sen verran vakuuttava esitys – kaunista ja herkullista. Toki Nannan panosta tästä yhtään väheksymättä. :) Annoksia ryyditti Arcus Finlandin suunnittelemat drinksut, jotka olivat myös tosi hyviä. Juomissa oli hauskoja ideoita kuten mm. kevyesti poltettua rosmariinia ja timjamia.

Ruokalistan nopea kertaus:
• Paistettua merirapua, grillattua purjoa ja ketunleipää
• Hiillostettua kuhaa, pakurikääpävaahtoa ja mummon kurkkua
• Alhopakan ankkaa, kokonaisena paistettua punajuurta ja Värtsilän vadelmia
• Burrata mozzarella-juustoa ja kuusiöljyä
• Raparperia, jugurttimoussea ja mansikoita
Parhaiten mieleenjääneitä yksityiskohtia oli mm. kuhan päälle aseteltu friteerattu kuhmujäkälä (!) ja iki-ihanat ahomansikat.

Oli hienoa olla mukana, kiitokset vielä asianosaisille mukavasta illasta!
SHARE:

2 kommenttia

 1. K Ihana kun päätit lähteä mukaan. Sait aloittaa kyllä aika ylellisellä tapahtumalla. En minä ainakaan ole koskaan päässyt blogitapahtumassa syömään näin läpihyvää lautasmenua. Vaikka nyt itte sielä keittiös heiluinkin...että pardon me. Puolueellisuuteni on ehkä ymmärrettävissä. 😊
  Nähdään taas pian, hyvää blogikesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo en oleta että joka kerta olisi näin mieletön kattaus! Kiitos samoin :)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig