perjantai 14. kesäkuuta 2013

NAM & HYRRR @ TASTE OF HELSINKI

Kävinpäs jo eilen maistelemassa Helsingin makuja. Tosi kiva tilaisuus mutta voi perse mikä sää.. Kaiken lisäksi olin vakavasti alipukeutunut, joten hieman hytisten tuli herkkupalat syötyä. No toisaalta Suomen kesä jne..  Festaritunnelmaan ehkä jopa kuuluu ne sinertävät sormet ja vähän kosteat kengät. Viiniä ei sentään tarjoiltu lämpimänä muovimukista. :)


Oma maisteluannos-saaliini oli seuraava:
- Olon Rörvikin Lohta ja Merimaskun uutta perunaa
- Gaijinin Pork Belly Yakiniku
- Askin luomukaritsaa, emmeriä ja Ahlbergin yrttejä
- Smörin graavia kuhaa, raparperia ja herukanlehtimajoneesia.
Varsinaista jälkkäriä en enää ostanut, vaan söin pari praliinia (passionhedelmä ja lime-kookos) Petrisin kojulta.

Ruoat olivat kaikki tosi hyviä ja annokset kauniita, olisihan noita varmaan vielä muutaman lisäannoksenkin jaksanut vetäistä. Ainoa miinus siitä, että osa lämpimistä ruoista oli tarjoiluhetkellä ehtinyt jo vähän viilentyä.

Ja vaikka kausiajattelu on hieno juttu, niin olisi hyvä jos ravintolat olisivat vähän etukäteen vertailleet mitä naapuri meinaa tarjota. Nyt oli nimittäin ainakin viidessä kojussa tarjolla possua/villisikaa, ja kuudessa raparperia. Olipa joillain ravintoloilla raaka-aineiden puolesta jopa melkein identtisiä annoksia.

Tästä huolimatta suosittelen tapahtumaa, kunhan vaan muistaa pukeutua lämpimästi ja sateenvarjo mukaan! Sunnuntaihin asti vielä ehtii.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig