perjantai 14. joulukuuta 2012

SUKLAA- & VIINITASTINGISSA


Työpaikan pikkujouluista on jälleen kerran selvitty kunnialla ja yhtenä palana. Kun työporukka on vähän pienempi (alle 10 henkeä) niin on mukava keksiä jotain vähän spessumpaa ohjelmaa, ja tänä vuonna budjetin raameihin mahtui yksi suklaa- ja viinitasting. Mikä olikin sen verran mukava juttu, että voin suositella kyseistä ohjelmannumeroa, no ei ehkä enää tämän vuoden pikkujouluihin, mutta esim. polttareihin tai pienemmän porukan synttärijuhliin.

Aiemmin olen käynyt samppanja- ja kuohuviinitastingissä, mutta syötävän mukaantuominen avaa viineissä ihan uusia makumaailmoja. Seuraavaksi kiinnostaisikin kokeilla yhdistää viineihin juustoja.


Meitä kävi maistattamassa viinitasting-sivuston kautta löydetty Sanna Pöyry, ja voin ainakin itse tämän kokemuksen perusteella lämpimästi suositella häntä, illan tunnelma oli sopivan rento, mutta kuitenkin asiantunteva.

Hintaa tälläiselle illalle tulee arviolta n. 40-60 e/hlö, sisältäen reilun tunnin koulutuksen lisäksi siis viinit ja suklaat. Lasivuokrasta lisäksi jotain pikkurahoja päälle. Viinejä oli neljä kappaletta (rose, kaksi punkkua ja yksi jälkiruokaviini) ja jokaiselle oli valittu pariksi eri tyyppinen suklaa. Lopuksi maistelimme makupareja ristiin ja löytyi sieltä muutama suorastaan pahanmakuinenkin kombo. Voin antaa vinkin: valkoinen suklaa + jälkiruokaviini maistunee vain sokerinarkkareille. :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Jee, löysin uuden kivan ruokablogin seurattavaksi. :)) Sulla on kivoja ohjeita, pari täytyy varmaan toteuttaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva, tervetuloa lueskelemaan! Ja jos tulee mieleen jotain tietyntyyppisiä reseptitoiveita niin saa ehdottaa. :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig