lauantai 29. heinäkuuta 2017

10 PARASTA JÄÄTELÖOHJETTA (VEGAANISIA JA MAIDOLLISIA)

Tämä kesä on ollut sen verran viileä, että en ole kertaakaan innostunut kaivamaan jäätelökonettani esiin, en edes mehujäämuotteja. Mutta hittoon säät, nyt on kesä ja kesällä kuuluu syödä jäätelöä piste.

Pari ideaa uusille jäätelöresepteille on jo mielessä, mutta sillä välin jaan kymmenen omasta mielestäni parasta blogissa aiemmin julkaistua ohjetta.

Vegaaniset jäätelöt:
Maitotuotteita sisältävät jäätelöt:
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hei, meidän häihin tulee raakakakkubuffet mutta mietin sitä kun ohjeissasi melkein kaikki kakut pitää laittaa pakkaseen jähmettymään niin pysyykö ne kasassa tarjoiltaessa? Tarvitseeko niitä välttämättä pakastaa, riittääkö jääkaapissa säilytys tarjoiluun asti? Olen katsellut ihanan näköisiä reseptejäsi, ainakin omena- vadelma- ja suklaakakut ovat tulossa buffettiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kyllä ne melkein pitää käyttää pakastimen kautta että jähmettyvät kunnolla, pelkkä jääkaappi ei ole tarpeeksi viileä. Eli suosittelen laittamaan kakut pakastimeen noin tunniksi tai kahdeksi (niin että ovat selkeästi jähmettyneitä) ja nostamaan sen jälkeen jääkaappiin säilytykseen. Tällöin ne eivät mene ihan umpijäähän ja ovat nopeammin tarjoiluvalmiina. Extrakiinteyttämiseen suosittelen käyttämään psylliumia (n. 1 rkl psylliumkuitua tai n. 1 tl hienompaa psylliumjauhetta per kakku). Ihania häitä ja toivottavasti tulee herkullinen kakkubuffa! :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig