tiistai 26. tammikuuta 2016

EAT FINLAND: 12 RAVINTOLAA, KAKSI YHDEN HINNALLA


Miltä kuulostaa tarjous, jossa kahden pääruoan tilauksesta toisen saa kaupan päälle?

Tällaisen diilin tarjoilee Eat Finland Helsinki 2016 -kirja*. Kirjaan on valittu 12 laadukasta ravintolaa, ja kattaus on aika monipuolinen. Tarjolla on niin fine diningia kuin keskihintaista osastoa, ihan uusia ravintoloita ja jo paikkansa vakiinnuttaneita konkareita. Tänä vuonna mukana ovat: Aito, Ateljé Finne, Bryggeri, Bröd, Gastone, Gastrobar Emo, Hoku, Kolmon3n, Nokka, Pastis, Spis ja Toca.

Homma menee siis näin: Ota mukaasi yksi tai useampi ystävä ruokailemaan EatHelsinki-ravintolaan. Näyttämällä kirjaa on yksi tilaamanne pääruoka ilmainen jokaisessa ravintolassa. Tilausten pääruokien ei tarvitse olla samoja. Jos tarjolla on menu, loppulaskusta vähennetään yhden pääruoan arvon verran. Eat Finland Helsinki -kirjan hinta on 35 €, eli pari ravintolakäyntiä kuittaa kirjan ostohinnan.

Oman kierrokseni aloitin skandinaavibistro Brödista. Alkuun söin briejuustoa ja karamellisoitua punajuurta, ja pääruoaksi otin rapeaksi paistettua nieriää ja jokirapukastiketta. Annokset olivat sen verran tuhteja, että jälkiruoka jäi tällä kertaa väliin. Jos ja kun hintapolitiikka kiinnostaa, niin alkuruoat olivat 12,50 € ja pääruoka 23,50 €. Loppulasku oli omalta osaltani siis 24,25 € (+ lasi viiniä), erittäin kohtuullinen hinta sanoisin.

Kirja on voimassa 31.12.2016 asti, eli tässä on vielä melkein vuosi aikaa käydä listaa läpi. Tämän voi ottaa vaikka haasteena – käy joka kuukausi syömässä yhdessä kirjan ravintoista. Samalla tulee vierailtua varmasti useammassakin uudessa paikassa, esim. itselleni listalta löytyy peräti 7 aiemmin testaamatonta paikkaa. Tässäpä mukava haaste tälle vuodelle!

Huom. kirjaa on painettu vain rajoitettu erä, joten kiinnostuneiden kannattaa hankkia omansa ripeästi.

*Kirja saatu blogin kautta.
SHARE:

2 kommenttia

 1. Vaude, mikä kiva idea! :D Harmi, etten asu pääkaupunkiseudulla...

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen "koko Suomi" -edition olis myös hauska, tulisi ainakin hyvä syy harrastaa vähän kotimaanmatkailua.. :)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig