maanantai 28. syyskuuta 2015

UUSINTAPOSTAUS: OMENA-RAAKAKAKKU


Sen sijaan että olisin luonut jotain uutta, muistutan vain tästä vuoden takaisesta fantastisesta raakakakusta. Nyt on nimittäin käynyt niin, että en ole onnistunut tekemään omenoista tätä parempaa raakakakkua. Enkä kauniimpaa.

Joten, omenafanit, jos tämä on mennyt aiemmin ohi niin nappaa nyt talteen: OMENA-RAAKAKAKUN ohje. Tämä on puolukka-raakakakun lailla parhaimmillaan karamellikastikkeen kanssa tarjoiltuna. <3

SHARE:

6 kommenttia

 1. Muistan kun tein tätä viime vuonna mummolle ja äidille! Aivan todella, todella todella kaunis ja herkullinen kakku! Suosittelen kaikkia kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! <3 Muistankin että testasit tätä silloin ilmestymisen aikoihin :)

   Poista
 2. Tää tuli kuin tilauksesta, mulla on juuri kauheasti omenoita ja mietin mitä niille tekisin. Aina ei jaksa lähteä testailemaan ohjeita vaan on kiva tarttua valmiiseen ja toimivaan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, ja toisaalta usein niitä valmiitakin ohjeita tulee lopulta sit enemmän ja vähemmän muokattua :> Toivottavasti tulee maittava lopputulos!

   Poista
 3. Omppuraakakakkua täytyy kyllä testata! Onneksi vapaapäivät on kuin tehty kakkuja varten, ja vapaaehtoisia syöjiä löytyy aivan taatusti. :) Omenoitakin on pussillinen juuri sopivasti odottamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raakakakkua tuhoamaan on kyl hyvä olla vähän apureita ettei käy hassusti (eli syöt itse koko kakun). :D Hyviä kakkuhetkiä!

   Poista

Blogger Template Created by pipdig