maanantai 10. marraskuuta 2014

JUHLAPÄIVÄ & MAHTAVA ARVONTA


Blogini täytti juuri kaksi vuotta! Itse asiassa varsinainen juhlapäivä ei kyllä ole tänään vaan se oli jo reilu viikko sitten, mutta jostain syystä olin laittanut tämän päivän kalenteriini ylös. No muutama päivä sinne tänne. :)

Synttäreiden kunniaksi laitankin pystyyn blogin historian ensimmäisen arvonnan. Palkinto on aika mielettömän kiva, nimittäin sauvasekoittimien ehdoton ykkönen Bamix!

Sain jokin aika sitten Ecostolta testattavaksi Bamixin sauvasekoittimen deluxe-version. Ecosto on siis kotimainen vastuullisiin kodintarvikkeisiin ja hyvinvointiin keskittynyt verkkokauppa, jonka valikoimiin pyritään valitsemaan tuotteita, jotka ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia.

Ja Bamix menee kyllä juurikin tähän kategoriaan, ainakin mitä tulee laatuun ja pitkäikäisyyteen! Tämän laitteen voi hyvinkin uskoa kestävän vaikka mummoikään asti, on nimittäin sen verran tukevaa tekoa ettei pienistä säikähdä. Eräs toinen nimeltä mainitsematon käytössäni ollut halpismerkki ehti lyhyen elämänsä aikana käydä "korjattavana" kaksi kertaa (laitetta ei siis edes korjattu vaan lähetettiin vain uusi tilalle) ja lopulta en uskaltanut koskea sillä paljon banaania jähmeämpiin aineksiin. Mutta Bamixilla uskaltaa surrutella surutta pähkinöitä ja jäisiä marjoja ilman että tarvitsee jännittää ylikuumeneeko laite tai hajoaako osat. Tällä olen tehnyt jo muutamat täällä blogissakin nähdyt raakakakun pohjat, ja en voi olla kuin supertyytyväinen.

Kuvassa on myös käyttämäni musta deluxe-versio, mutta arvonnassa on mahdollisuus voittaa siis oikealla oleva valkoinen Bamix M140 (arvo 119€). Mukaan tulee myöskin teline (seinään kiinnitettävää mallia) ja kolme vaihdettavaa terää; yksi yleisterä, yksi vaahdotuslevy ja yksi soseutuslevy. Bamix myöntää laitteelle 25:n vuoden takuun, eli sauvasekoittimen kestävyyteen voi todellakin luottaa.

Arvonnan säännöt:
Kommentoi postaukseen mikä tuote olisi omassa keittiössäsi mieluisin Ecoston ruoanlaitto ja leipominen tai keittiö-kategorian valikoimista. Anonyymit muistakaa laittaa nimimerkki. Arvonta päättyy tämän viikon sunnuntaina (16.11.) klo 21.00 ja ilmoitan voittajan viikon päästä maanantaina (17.11.).  Edit: Arvonta on päättynyt.

Arvonnan lisäksi pääsen jakamaan lukijoilleni vielä -20% alennuskoodin Ecoston verkkokauppaan. Koodilla syotavanhyva20 saat alennuksen kaikista keittiö-kategorian tuotteista (poislukien sisäpuutarha ja sisäpuutarhojen tarvikkeet), ja tämä koodi on voimassa 30.11. asti. Eli hyvin ehtii vielä hankkia vaikka joululahjoja. :)

Onnea arvontaan!
SHARE:

107 kommenttia

  1. Yleiskone olisi tarpeeseen.kiva arvonta!

    VastaaPoista
  2. Ojh jes! Omaan keittiöön sopisi niin hyvin Tregreen yrttiviljelmä-tuotteet - Tulisi ikkunapenkit tehokkaaseen käyttöön :)

    VastaaPoista
  3. Vau, mukana ollaan! :) Jokin monitoimikoneista olisi tarpeen omassa keittiössäni. -JLH

    VastaaPoista
  4. vitamixin tehosekoitin. tarttis smoothien tekoon. :) mirjam_88 @ netti.fi

    VastaaPoista
  5. Vitamixin tehosekoitin (kyllä muutkin merkit kävis), sillä sellainen vempele puuttuu tästä keittiöstä. Tuo Bamix on kyllä huippu, meillä töissä on sellainen <3

    VastaaPoista
  6. tällaset arvonnat on kyllä tosi kivoja! Se smoothie twister ois kätevä:)

    VastaaPoista
  7. ..ja onnea 2-vuotiaasta blogista!:)

    VastaaPoista
  8. Siis tuo Bamix - ehdottomasti! Meillä oli pienenä sellainen ja sen kanssa sai jotakuinkin kaiken sutuksi helposti. Nykyisin käytän jotain saamaani halpis-sauvasekoitinta päivittäin smoothieideni tekemiseen ja odotaan, että koska se hajoaa. :D

    VastaaPoista
  9. Yleiskone olisi kyllä tulevaan ensimmäiseen omaan kotiin kätevä. 😊

    VastaaPoista
  10. Vitamix tehosekoitin olisi aivan timanttia raakaleivonnassa! ;) Ja Onnea kaksivuotiselle blogille! -E.P.

    VastaaPoista
  11. Vau, tuollainen järeä sauvasekoitin olisi kyllä mahtavaa voittaa! Ja Vitamixin valitsisin, tällä hetkellä kun käytössä on melko kehno tehosekoitin. Smoothiet ja muut juotavat tykkään valmistaa tehosekoittimella, sauvasekoitinta käytän sitten juurikin raakakakkujen, -patukoiden ja kaikkien kivojen mössöjen valmistamiseen. :)

    VastaaPoista
  12. Sous vide kypsennin olis aika kova sana! :)

    VastaaPoista
  13. Juicepresso olisi aika näpsäkkä kaveri mehujen tekoon. Aina vaan tulee haaveiltua mehulingoista ja muista, mutta koskaan ei tule ostettua. :)

    VastaaPoista
  14. Joko supertehokas tehosekoitin tai Tregren Herbie sisäpuutarha, nyt kun aurinko ei jaksa lämmittää sen verran, että kaupan yrttiruukut selviäisivät muutamaa päivää pidemmälle :)

    VastaaPoista
  15. Kyllä se olis toi Vitamixin blenderi! ^_^ Ja vitsit miten kiva arvonta, meillä nimittäin just vetelee mun aikanaan naapureilta ylioppilaslahjaksi saamani sauvasekoitin viimeisiään ja uusi olisi iloinen yllätys... :)

    VastaaPoista
  16. Tuo sauvasekoitin itse asiassa taitaa olla seuraava tarvittava vehje meidän keittiössämme. Ikuvanha Bamix on tainnut äidilläni olla niin kauan kuin minä muistan ja kai vieläkin käytössä...

    VastaaPoista
  17. kyllä yleiskone on kätevin, monessa mukana keittiössä. Sauvasekoitin on myös kätevä. Bamixista haaveiltu kauan.

    VastaaPoista
  18. toi sauvasekoitin puuttuu.
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  19. Sisäpuutarha olis ihana, kun vois kasvatella kotona yrttejä ympäri vuoden :) Olis aina tuoreita saatavilla. Ja onhan se aika hienon näköinen ihan noin sisustusmielessäkin :)

    VastaaPoista
  20. Onnea 2veelle! Kiinnostavin laite olisi juurikin tuo sauvasekoitin. En nimittäin voi millään uskoa, että se on niin hyvä kuin väitetään, pitäisi päästä omakohtaisesti testaamaan ;)

    VastaaPoista
  21. Onnea!!! Vitsit, itse en ole laittanut mitään aloituspäivämäärää ylös mutta sen voisi tosiaan käydä vaikka tarkistamassa ekasta postauksesta :).

    Ihania tuotteita oli tuolla sivustolla. Mulle olisi tarvetta juuri tuollaiselle KENWOOD KMIX HB890 SAUVASEKOITINSARJA:lle. Vanha Braunini alkaa pikkuhiljaa kaikilta osin sanomaa sopimuksensa irti. Tietty uusi keittiövaaka vois olla myös kova sana ja tuollainen yksittäinen Induktioliesi sopisi mieheni toimistolle hyvin :).

    Kiitos Ale-koodista. Ehkä käytänkin sen ;).

    VastaaPoista
  22. Vitamixin tehosekoitin olisi ihana. Mutta kyllä tämäntasoiselle sauvasekottimelle tulisi varmasti käyttöä :)

    VastaaPoista
  23. Vitamix tehosekoitin tulisi tarpeeseen :) Ehkä sen ostankin nyt tuolla alekoodilla! Kiitos siitä. Ja kiitos muutenkin blogista ja ohjeista, monta hyvää vinkkiä olen täältä saanut.

    Arvontaan mukaan ehdottomasti.

    VastaaPoista
  24. Vitamixin tehosekoittimesta haaveilen, mutta Bamix mahtuisi paremmin pieneen keittiööni! ;) -Sara H

    VastaaPoista
  25. Paljon Onnea kaksivuotiaalle! Minäkin olen haaveillut jo pitkään tuosta Bamix-sauvasekoittimesta, mutta tyytynyt aina sitten johonkin halvempaan versioon.

    VastaaPoista
  26. Paljon Onnea blogin synttäreistä! :)
    Yleiskoneelle olisi meillä käyttöä, mutta sauvasekoitinkin puuttuu. Käsipelillään vaan kaikki tehdään. :)
    -e-r-p-

    VastaaPoista
  27. Onnea! Ihan mahtavia postauksia sulla!! Vasta viikko sitten löysin blogisi ja täytyi heti testata ihan parasta mustikkaista raakajuustokakkua ja huippu hyviä raakabrownieseja <3 namnamnam

    Mulla olisi tarve kunnolliselle vitamix tehosekoittimelle tai kokonaisia hedelmiä/vihannkesia puristavalle mehupuristimelle... toki tuo sauvasekoitinkin näyttää oivalta peliltä :D

    VastaaPoista
  28. Olen haavellut laadukkaasta monitoimikoneesta joten tuo Braunin K3000 monitoimikone olisi unelma! tällä rää kelpaisi kyllä sauvasekoitinkin ;)
    -Soppa

    VastaaPoista
  29. Mahtava arvonta, mukana siis! Leivänpaahdin ja bamix puuttuu meidän keittiöstä :)

    VastaaPoista
  30. Apua, musta tuntuu, että haluisin vähän kaikkea.. Mun keittiövarustus on aika surkee tällä hetkellä! :D Mutta joku tuollanen kunnon vitamixin tehosekoitin ois esimerkiks aika jees. Tai sitten yleiskone. Ja eipähän tuo sauvasekoitinkaan lainkaan huono olis, tuo mun nykynen on nimittäin juuri sellanen, joka saattaa irtisanoa ittensä hetkenä minä hyvänsä..

    VastaaPoista
  31. Kiva arvonta. Wilfa tuoremehupuristin olis huippujuttu! Kuin myös Bamix! :)

    VastaaPoista
  32. Jonkin mehupuristimen tms suuntaan kallistun. En osaa päättää minkä.
    Bamixi tulisi myös tarpeeseen. Tämän hetkinen vetelee vimosiaan. `:)

    VastaaPoista
  33. Tämän arvottavan tuotteen lisäksi ottaisin enemmäin kuin mielelläni Vitamix-blenderin. Omistan tällä hetkellä ihan halpisblenderin (enkä lainkaan sauvasekoitinta) ja sen verran tulee noita smoothieita surrauteltua, että jossain kohtaa täytyy varmasti hommata vähän laadukkaampi vehje. :)

    VastaaPoista
  34. Onnea 2-vuotiaalle! :) Kyllähän se Vitamix olisi haaveena saada joku päivä. -A.I.

    VastaaPoista
  35. Ehdottomasti Vitamix! Mutta tuo Bamix kelpaisi kyllä, sillä kaveri kävi äsken tekemässä naapurista humusta meidän tehosekoittimella, ja se meni rikki.. Joten uudelle on akuutti tarve, aamusmoothiet jää nyt väliin ennen uuden hankkimista :( -Elina

    VastaaPoista
  36. No tietenkin vitamix. :) Olisi ihana tehdä raakajuttuja ellei tarvitsisi pelätä hajoaako taas yksi keittiölaite pähkinöistä tai jäisistä jutuista. Kuinkahan monta niitä on jo ehtinyt kulua, varmaan neljä eri tehosekoitinta alle 10 vuoden aikana.

    VastaaPoista
  37. Liityn Vitamixista haaveilevien joukkoon! Vastikään viljattomalle ruokavaliolle ryhtyneenä sille olisi paljon käyttöä. -Eevis

    VastaaPoista
  38. Ihan mahti arvonta :) Vitamix olisi super, mutta myös sauvasekoittimelle olisi käyttöä meidän köökissä!
    pienempi@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Ei vitsi miten mahtava arvonta! Oon muuttamassa pian ensimmäiseen omaan kotiin joten oikeestaan ihan kaikki tulisi tarpeeseen! Ehkä leivänpaahdin tai yleiskone olisivat ykkösenä listalla. Pakko myöntää, ettei mehulinko olisi lainkaan hassumpi siltikään, haha! Mutta s-postini on: varpeannika@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Löysin juuri blogisi etsiessäni gluteenitonta ja maidotonta vaihtoehtoa häämenuun. Kiitos hyvistä ohjeista! Ja onpa kiva tämä arvonta! Tuollainen bamix-sauvasekoitin olisi aivan loistava smoothienystävän keittiössä! Musta deluxe -malli on kyllä silmäähivelevä:)

    VastaaPoista
  41. Raakaruokailusta hiljattain innostuneena keittiöni kaipaisi tehokasta blenderiä ja kyllä... mäkin haaveilen Vitamixistä :)

    VastaaPoista
  42. Onnittelut taaperolle! Meillä olisi tarvetta sekä tuolle Bamixille että esim. electroluxin vatkaimelle EHM6200. Mahtava arvonta ja innolla mukana!

    VastaaPoista
  43. Onnittelu 2-vuotiaalle! Hmm, tuoltahan ottaisi mielellään vaikka mitä, mutta minä kallistuisin Victorinox veitsitukkeen puukahvoilla. Sellainen olisi päheä!

    VastaaPoista
  44. Onnea 2-vuotiaalle! Kenwoodin yleiskone tulisi tarpeeseen =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Minä tarvitsisin vitamixi tehosekoittimen

    VastaaPoista
  46. Heips! Onnea 2-vuotiaalle!

    Sivuiltahan löytyi vaikka mitä "herkkuja". Suosikeikseni nousivat kuitenkin ehdottomasti Vitamix, The Blender, (tarvitseeko tätä edes perustella?!), Tregren Herbie 23 Sisäpuutarha (tuoreita yrttejä keskellä talvea, kelpaisi!) sekä ylösalaisin roikkuva yrttiruukku Skyplanter (koukkukin olisi jo tätä varten katossa!).

    -Riikka

    VastaaPoista
  47. Smoothie Twisterille olisi tällä hetkellä tarvetta!
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Juicepresso olisi todella kätevä! :)

    VastaaPoista
  49. Kompakti monitoimikone tai sitten tosiaan tehokas sauvakone olisi kätevä ja hyödyllinen väline omassa keittiössäni:-) ja myöhästyneet onnittelut blogin vuosipäivästä!:)

    Kaisa

    VastaaPoista
  50. Wau mikä arvonta! Keittiöstäni puuttuu Vitamix! :)

    VastaaPoista
  51. Yleiskone olisi kyllä tarpeellinen ja kätevä :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  52. Yleiskone olisi mannaa! Myös tuo arvonnan palkinto puuttuu, että kyllä kelpaisi voittaa. :)

    - Sanna Salama -

    VastaaPoista
  53. Tuollainen Tregrenin keittiöpuutarha olisi meidän keittiössä todella hyödyllinen. Tuoreita yrttejä saisi kasvateltua talvellakin :)

    VastaaPoista
  54. Kenwoodin ihanan punaisen tehosekoittimen valitsisin!

    VastaaPoista
  55. Bamix sauvasekoitin tulisi kyllä tarpeeseen!:)

    VastaaPoista
  56. Kiitos ihanasta ruoka blogista, ehdottomasti inspiroivin. Jatka samaan malliin. Bamix puuttuu keittiöstä.

    VastaaPoista
  57. Yleiskone on ehdoton apuvälinen keittiössä.
    t.Maikki

    VastaaPoista
  58. Joku monitoimikone olis ihana mutta bamixkin tulisi tarpeeseen :)
    T.Laura

    VastaaPoista
  59. Juurikin tuo sauvasekoitin. Nykyinen vetelee viimeisiään, joten on hankintalistalla joka tapauksessa tai ainakin joululahjatoiveena.. :) Sauvasekoitin on pvittäin käytössä, teen erilaisia soseita, keittoja, smoothieita. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Onnea kaksivuotiaalle! Omasta keittiòstàni puuttuu Vitamix. Se olisi kyllà unelmien tàyttymys.

    T. Juoksija etelàstà

    VastaaPoista
  61. Moniakin tarpeellisia juttuja tuolta löytyisi, mutta De Buyerin tai Mario Batalin paistinpannu taitaa olla se, joka on kaikkein ensimmäisenä hankintalistalla

    VastaaPoista
  62. Kyllä se olisi juurikin tuo Bamix. Vanha sauvasekoitin alkaa olla väsähtänyt ja nyt kun 11v tytärkin on innostunut leipomaan niin sille olisi paljon käyttöä. T. Mansen plikka

    VastaaPoista
  63. Kenwoodin leipäkone olisi mieluisin.

    VastaaPoista
  64. Opiskelijan kämpässä sauvasekotin ois kyllä jees. Ei tarvitsis montaa silppuria... ps. Arvonnat on aina kivoja! T. HenttuMaria

    VastaaPoista
  65. Vitamix olisi ihan unelma.
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
  66. Paljon ylistetty Vitamix toimisi myös tämän tytön keittiössä!

    VastaaPoista
  67. Mehulinko olis aika kiva juttu :) Tai sitten juuri tuo sauvasekotin, nykyinen ei oikeen tykkää taateleista tai jäisistä mansikoista
    T. Circustyttönen

    VastaaPoista
  68. Sauvasekoittimelle olisi kyllä tarvetta! Sillä saisi helposti surautettua smoothiet tai pestot ym. tahnat :)

    T: Jennynen

    VastaaPoista
  69. Kenwoodin monitoimikone :)
    Minna (minnal@luukku.com)

    VastaaPoista
  70. Vitamix tehosekoitin <3 Se olis IHANA!
    johanna--r@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Mieluisin tuote olisi ehdottomasti Vitamix, se on ollut jo pitkään hankintalistalla :-)
    cheatclean@outlook.com

    VastaaPoista
  72. No se olisi juurikin tuo Bamix sauvasekoitin! Tämän hetkinen sauvasekoittimeni on vuodelta nakki ja papu, eikä enää kestä meikäläisen kovakouraista käsittelyä. Mm. sun reseptin mukainen jätski (jäädytetty banaani, turkkilainen jugi ja marjat) ei enää onnistu, kun hommaan tuhertuu niin paljon aikaa, että koko setti ehtii jo sulaa! :D Ja kyllähän naisen nyt pitää jätksiä saada :D

    VastaaPoista
  73. Dansk kobenstylet ovat lumoavat :) Bamix minunkin tädilläni taisi olla...30 vuotta???

    VastaaPoista
  74. Tämä monitoimi-tehosekoitin vaikuttaa todella hyvältä: https://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33040/WILFA/SOMA+1600SS

    Käyttäisin varmaan todella paljon :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Onnea blogin synttäreiden kunniaksi! Juicepresso olisi loistava täydennys mun keittiöön, olen pitkään jo haaveillut siitä :)

    VastaaPoista
  76. Tregren Genie tai yleiskone voisi toimia meillä :)

    VastaaPoista
  77. Näin syksyisin tuo mehulinko vähän huhuilee.. mutta parhaiten tänne vauva-arkeen sopisi kyllä tuo bamix :)

    VastaaPoista
  78. Sauvasekoitin in ihan must keittiössä ja omani on aika pahasti koiran purema :( Ja sähkövatkaimeni on todella retro ja kovaääninen, joten Dualit Hand Mixer olisi aika huippu.
    t. Maria

    VastaaPoista
  79. Mukana arvonnassa vastauksella yleiskone! :)

    VastaaPoista
  80. Bamix on jo pitkään ollut hankintalistalla!

    VastaaPoista
  81. Juurikin sauvasekoitin ja Bamix ei varmasti olisi yhtään huonompi vaihtoehto pitkäikäisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Oma sauvasekoittimeni jouti roskiin juuri pari päivää sitten lojuessaan ansiksi reilun vuoden toimimattomana kaapin perukoilla. Yritin uskotella itselleni, että kyllä se vielä rupeaa toimimaan, mutta eihän se edes pihahtanut, kun sen sähköön kytkin.

    Parempi onni seuraavan koneen kanssa! :)

    VastaaPoista
  82. Witamixille ääni myös minulta!
    mussaka@luukku.com
    Terv. Mussaka

    VastaaPoista
  83. Bamix saa äänen täältäkin :)

    -Nannu

    VastaaPoista
  84. Yleiskone!
    millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Haaveilen jäätelökoneesta.
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  86. Smoothie Twister puuttuu meiltä.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Tällä hetkellä olisi eniten tarvetta uudelle sähkövatkaimelle.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  88. Kyllä ehdottomasti yleiskone olisi meille eniten tarpeen!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Ihan huippuhyvä kone, tosta olenkin haaveillut! miia.kuraliina@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Yleiskone tulisi tarpeeseen! Olen innostunut viime aikoina leivonnasta ja sämpylöitä tulee pyöräytettyä monta kertaa viikossa. Pullataikinaa en käsivoimin ole vielä jaksanut vääntää...
    speuhkur@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Yleiskone olisi tarpeen! ♥ jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  92. VITAMIX Tehosekoitin!:)
    irmeli.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Yleiskonetta kaipailtaisiin täälläkin, se olisi niin kätevä moneen hommaan :)

    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  94. Vitamix tehosekoitin olisi aivan mahtava!!! linnuton.puu@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. WILFA Tuoremehupuristin

    -Robin

    VastaaPoista
  96. Täytyy vastata Witt by kuvings slow juicer, koska mehulinko on ollut ostoslistalla jo pitkään.

    Kielo

    VastaaPoista
  97. Olen varmaan vuosikymmenen ellei pari perässä, mutta mieleni tekisi leipäkonetta. Sellaista fiksun näköistä ja monipuolista; Kenwoodin BM450 täyttäisi mielestäni kriteerit kirkkaasti.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  98. Electrolux mehulinko: https://www.ecosto.fi/store/category/product/0/20/333/33055/ELECTROLUX/ESF2000

    Oon jonkun kuukauden päivät suorastaan nähny unia mehulingon omistamisesta, mun on pakko saada sellainen!! :) (leea.vinnikainen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  99. Meillä kyllä juuri bamix tai vitamixin tehosekoitin tulisivat enemmän kuin tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  100. Pieni kätevä yrttipuutarha olisi kyllä ihan mahtava juttu, tai oikeastaan ehkä parikin niin saisi kasvatettua muutamaa eri yrttiä vakituisesti käytettäväksi.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  101. Mehulingosta haaveilen, tulisi vähän vaihtelua aamujuomiin, sauvasekoittimella pyöräytettyä smoothieta on tullut aikalailla jo juotua ja marjat pakastimesta hupenee...
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  102. Mehulinko on pitänyt jo kauan hankkia :)

    Lagexd@hotmail.com

    VastaaPoista
  103. Meillä on ikivanha sauvasekoitin, joka käy ehkä jo vähän hitaalla, joten olisi kyllä tarvetta uudelle ja nimenomaan valkoiselle. Myös tälläinen uupuu meidän keittiöstä: https://www.ecosto.fi/catalogue/dualit-keittiovaaka_3068/
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Meillä on ikivanha sauvasekoitin, joka käy ehkä jo vähän hitaalla, joten olisi kyllä tarvetta uudelle ja nimenomaan valkoiselle. Myös tälläinen uupuu meidän keittiöstä: https://www.ecosto.fi/catalogue/dualit-keittiovaaka_3068/
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig