Halusin siis testata onnistuisiko lakritsimoussen teko, vähän samalla lailla kuin avokado-suklaamoussen. Yhdistin avokadon + lakritsijauhetta + makeutusta + hieman suolaa, mutta vaikka kuinka laitoin lakritsijauhetta (ja vielä sellaista tummaa versiota) niin vähäsen se avokadon maku kuitenkin puski läpi. Tämä on mielestäni ongelma useimmissa raakaleivonnaisissa missä käytetään avokadoa, PAITSI kun se yhdistetään raakakaakaojauheeseen (kuten tuossa suklaamoussessa), siinä yhteydessä se toimii loistavasti.
Lakritsamoussen pariksi tein perus-mustikkaraakakakkua (2/3 ohjeesta). Tästä syntyi kuusi pikkuleivosta, joista tosin tuli hieman muotopuolia kun muotteja oli vain yksi.
Ulkonäön puolesta näistä tuli kyllä nättejä, mutta kokeilut jatkuvat. :)
Hyvältä näyttää kyllä! :)
VastaaPoistaJuu, makupuoli kaipaa vaan vielä tuunausta. :) No mutta aina ei voi onnistua (tosi usein kyllä onnistun ;)
Poista