torstai 4. syyskuuta 2014

PIENI PROMO-HETKI


Laitoin blogini nyt Facebookiin kun kaikilla muillakin on: www.facebook.com/syotavanhyva.
Olis kiva jos tykkäisit! Tuolla jossain oikeassa alareunassa on myös FB-kikkare like-napilla ->

Fesen puolelle saattaa välillä tulla postausnostojen lisäksi (oman viitseliäisyyteni mukaan) jotain ylimääräistä, kuten ruoka-aiheisia linkkejä ja muuta sälää mitä täällä ei näy.

Monilla blogeilla on myös instagram-tilit (ja vielä twitteritkin päälle, huh miten ne ehtii!), Syötävän hyvällä ei ole omaa tiliä koska näitä päivitettäviä some-kanavia on jo tarpeeksi, mutta oma henk.koht. tilini on avoin ja löytyy nimellä @lottavee, mikäli kiinnostaa stalkkailla. :) En päivittele kovin usein, mutta on siellä välillä ruokakuviakin. Ja söpöjä pupuja.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kyllä some-klikkeille tuntuu löytyvän aikaa :D Mä olen aika koukussa twitteriin ja instagramiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lähtisin tonne twitteriinkiin aktivoitumaan niin menis varmaan puolet valveillaoloajasta naama kiinni kännykän ruudussa.. riittää kun käyn välillä isojen tapahtumien aikaan (euroviisut, futiksen mm-kisat yms) tsekkailemassa parhaat läpät päältä. :)

   Poista
 2. mietin twitteriä jossain vaiheessa (kaikkia muita kanavia boikotoiva kaverini on sitä mieltä, että elämänlaatu on juuri siitä kiinni!) mutta päätin, että siihen vedän rajan. Ellei sen mukana sitten tule appsia, joka maagisesti lisää päivää muutaman ylimääräisen tunninkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo, se on vähän niinkuin et valitse näistä kolme (ja vain kolme): duuni, harrastukset, sosiaalinen elämä, twitter. ;)

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu yksi vanhanaikainen dinosaurus! Blogillani ei ole yhtään mitään lisäosia, ei facebookin kuin muunkaan puolella. En vain jaksa enkä viitsi. Mutta tosiaan tuntuu, että kaikilla muilla, nyt sinullakin Brutukseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sorry! :D Mulle riittää kyllä tuo fb-sivu, kun pitäis sitä blogiakin ehtiä kirjoittaa.. ;)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig