torstai 17. heinäkuuta 2014

AU REVOIR, LA DEUXIÈME PARTIE


Tähän kesään tulikin sitten näköjään tupla-Ranskat. Viimekuinen Pariisi oli oikein onnistunut minibreikki, erityisesti suosittelen Disneylandia lapsille ja lapsenmielisille. :)

Tällä kertaa mennään vähän etelämpään eli Provenceen. Tukikohdat on Nizzassa ja Avignonissa, ja näistä olis tarkoitus tehdä päiväretkiä lähiympäristöön. Loma tulee koostumaan mm. näistä (tai sitten ei): Monaco, St Tropez, Arles, Grasse & parfyymikurssi, rantoja ja pikkukaupunkien kapeita kujia, laventelipeltoja ja ehkä joku viinitilakin. Ainakin monta lasia kylmää roséta! Katsotaan mitä keritään, aina sitä kuitenkin aika loppuu kesken.

Palaan linjoille parin viikon päästä! :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Provence-kierros kuulostaa ihanalta, varsinkin tuo Grasse on ollut meilläkin listalla jo pitkään. Kävimme viime vuonna lasten kanssa EuroDisneyssä - olihan se taianomainen paikka mutta ne jonot... ja pikkuisen on päässyt paikka vanhenemaan ja rapistumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo disneylandiin kannattaa ehdottomasti mennä viikolla, vloppuisin jonot on huikeasti pidemmät. Ja tietenkin välttää heinä- ja elokuuta. :) Itse en kyllä huomannut mitään pahempaa rapistumista, toki en voi oikein verrata kun edellinen (ja ensimmäinen) käynti oli vasta pari vuotta sitten.

      Poista

Blogger Template Created by pipdig