torstai 19. kesäkuuta 2014

AU REVOIR, MINILOMA KUTSUU


City-juhannusten sarja jatkuu tänä vuonna Pariisilla, viime vuonna oli Berliini ja sitä edellisenä Rooma ja siitä kauemmaksi en enää muista. Jonkun juhannuksen olen tainnut olla Helsingissäkin (se oli tylsää).

Tämän kertainen Pariisinreissu ei olekaan ihan perinteinen, sillä kaksi päivää on pyhitetty Disneylandille. Olin siellä jo kertaalleen pari vuotta sitten (kuva kyseiseltä lopputalven reissulta), kun oli päättänyt että lapsuuden haave toteutetaan nyt tai ei milloinkaan! Ja oli sen verran hauskaa että lähden uudestaan oikein mielelläni. Tällä kertaa toteutetaan sitten erään toisen vähän nuoremman henkilön haave.

Jännä muuten, nyt kun muistelen viime Pariisinmatkaa niin ruokapuolelta ei ole jäänyt mitään ihmeempiä muistikuvia.. Paitsi että melkein joka ruoassa oli aina paljon kastiketta. Ja Disneylandissa söin Timon & Pumba -ravintolassa ristikkoperunat. :P Ehkä tällä kertaa osuu kohdalle parempia kulinaristisia kokemuksia (tuskin siellä huvipuiston puolella kuitenkaan).

Mainitsenpa tässä nyt samalla että Blogiringin sivut ovat viimein uudistuneet ja nyt meikäläisenkin tuotokset löytyvät sieltä. Kuten monta muuta mahtavaa blogia. :)


Hyvää juhannusta kaikille, toivottavasti Suomessa ei tule räntää! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig