perjantai 16. toukokuuta 2014

MENES MAISTELEMAAN HELSINKIÄ


Muistutanpas nyt yhdestä ruokadiggarin alkukesän kohokohdista eli Taste of Helsingistä (12–15.6). Nimestä huolimatta paikalla on kiitettävästi myös ei-Helsinkiläistä gastronomista edustusta.

Olin tapahtumassa ensimmäistä kertaa viime vuonna (ylläolevat kuvat viime vuodelta) ja tykkäsin tapahtumasta tosi paljon.. miinus karsea sää. Tänä vuonna ei vaan mitenkään voi olla yhtä surkea keli, ei mitenkään. Ellei ala satamaan räntää. No pidetään peukkuja kesäisen kesäkuun puolesta!

Ruokatarjonta näyttäisi olevan hieman viime vuotista monipuolisempaa ainakin raaka-aineiden osalta. Toki listoilla näkyy muutamia ruokatrendejä, kuten villiyrtit ja näköjään vuohenmaidosta tehty jäätelö.

Liput pääsee ostamaan täältä. Taittinger-paketit on näköjään jo pääosin menneet mutta muuten lippuja on vielä hyvin tarjolla. Enpä malta odottaa kesäkuuhun! :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Eipä paljon kasvissyöjän kannata tuonne lähteä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli siellä listalla 8 vegeruokaa + tietty kaikki jälkkärit. :) Mutta joo olet oikeassa, tämäntyyppiset tapahtumat harvoin ovat vegepainotteisia, ja fine diningin puolella ylipäätään vegeily ei ole niin kovassa huudossa. Poikkeuksiakin toki on kuten esim.Chef&Sommelier. Mutta luulen että kasvissyöjäkin saa kyllä Taste of Helsingissä vatsansa täyteen, itse söin viimeksi 4 ruokaa + jälkkärin ja se oli pienempään nälkään ihan riittävä määrä. :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig