keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

LYHYEN LENNON SURVIVAL KIT


Lähden käymään Amterdamissa. Europan sisäisillä lyhyillä lennoilla lentoyhtiöt tarjoilevat yleensä joko ilmaisen voileivän, tai maksullisen voileivän. Voisi kuvitella että lyhyen matkan nyt kestää ilman välipalojakin, mutta jostain syystä koneessa tulee aina nälkä, kesti lento sitten tunnin tai neljä tuntia. Kaupassa tuli paniikki ja en keksinyt mitä ottaisin niin otin sitten vähän kaikkea. Reipas tekisi toki omat patukkansa ihan itse. Oheen vielä kourallinen pähkinöitä ja vaikkapa banaani niin luulen pysyväni hengissä. :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Hollanti on ihana maa! Siellä on myös paljon paremmat valikoimat luomutuotteita ja kasvisruokia (esim. valmis maustettu tofuhakkelus) ihan tavallisessa ruokakaupassa, ja ah, kaikki niin paljon halvempaa! Kannattaa käydä Kruidvat- kemikaliossa, sieltä saa kaupan oman merkin luonnonkosmetiikkaa. Ainakin aloe vera -voide kasvoille on hyväksi todettu, vastaa vähän Laveran samanlaista ja hinta vain n. 3 e.

  Sori tästä avautumisesta, kaipaan vaan niin Hollantiin, olin siellä vaihdossa pari vuotta sitten! En tiedä matkasi tarkoituksesta, mutta toivottavasti sait tästä jotain vinkkejä, jos ehdit lukea tämän reissun aikana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitti, tällä kertaa oon ihan työmatkalla, dami on tosin muuten tuttu kaupunki. Täällä on tosiaan ruoka kyl tosi paljon edullisempaa (niinkuin nyt melkein kaikkialla Helsingistä etelään) ja kivoja ravintoloita! :)

   Poista
 2. ai ai, amsterdam. hienon hieno, entinen kotikaupunki. onko de bolhoed sulle tuttu? suosittelen lämmöllä. http://www.yelp.com/biz/restaurant-de-bolhoed-amsterdam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. De bolhoed ei ole ennestään tuttu, ja tällä kertaa on sen verran tiivis ohjelma ettei varmaan ehdi käydä mutta laitanpa korvan taakse! :)

   Poista
 3. Hei kaima! Mun helmikuisen vähän pidemmän lennon eväspussin sisältö näytti aika samalta. Koneesta sai onneksi lisäksi kuohuviiniä. Nälän lisäksi joudun nimittäin lennolla rauhoittelemaan myös hermojani ja esimerkiksi raakasuklaa saattaa toimia siinä tavallista paremmin. Herkullista lentoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli viimeksi pitkällä lennolla ruokapreferensseissä vege, mutta vaihdoin sen aika nopeasti pois kun lämpimänä ruokana oli tomaattipasta (annosta ei siis saa vaihtaa jos on erikoisruokavalion valinnut). Onneksi olin varautunut about kassillisella omia eväitä. :) Tsemppiä lentopelon kanssa!

   Poista

Blogger Template Created by pipdig