torstai 6. maaliskuuta 2014

KERROSRAAKAKAKKU SUKLAATA JA MINTTUA


Olen tässä yrittänyt löytää uusia raakakakkureseptejä sen ihan parhaan marja/hedelmäkakun rinnalle. Kokeilin yhtä tälläistä vähän tuhdimman oloista suklaa-minttu-kookoskakkua. Mutta höh, ei tästä tullut niin hirmu hyvää.. Pohjimmainen kerros pistaasipähkinöistä ja rusinoista oli kyllä huippua, samoin kuin suklaamoussemainen kuorrutus, mutta kaikki siltä väliltä maistui jotenkin tunkkaiselta. Ja ihan hintsusti liikaa banaanilta, minkä mausta en ihan hirveästi pidä.


Ihan kaunishan kakusta tuli, eikä ollut mitenkään hirveän työläskään vaikka raaka-aineita onkin aika paljon. Toki kun kerroksia on neljä niin välineitä saa olla joka välissä pesemässä. Resepti löytyy täältä mikäli haluat kokeilla onneasi. Omaa versiotani muokkasin hieman laittamalla kookosvoin tilalle 1/2 dl kookosöljyä, nokkosen ja mehustetun pinaatin tilalle ripauksen spirulinaa (väriksi siis), ja yhden banaaneista vaihdoin avokadoksi.

Ei täysosumaa siis, etsinnät jatkuvat.
SHARE:

6 kommenttia

  1. Musta on kiva, kun kanssabloggaajatkitn välillä tunustavat, että ei siellä keittiössä kaikki ykkösellä onnistu. :) Kauniit kerrokset kakussa joka tapauksessa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei, ja toki osa epäonnistumisista jää bloggaamattakin. Mutta tykkäsin tässä kuitenkin 2/4 kerroksista joten ehkä kakulle on vielä toivoa, jos kehittää sinne väliin vaikka jotain omia kerroksia. :)

      Poista
  2. Kauniin näköinen kakku joka tapauksessa! Mutta pakko sanoa, että olen kokeillut monia ko. blogin reseptejä ja aika paljonniitä pitää säätää, ennenkuin vastaavat omia makumieltymyksiäni. Kivoja ideoita siellä kyllä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole tainnut kovin montaa makeaa ohjetta kokeilla, mutta suolaiset sapuskat on ainakin olleet onnistuneita. Pitäis kyllä muutenkin luottaa enemmän omaan suuhun raakaleivonnaisissa, jos ei taikina maistu kovin hyvälle niin ei se pakastimessa kummemmaksi muutu! :)

      Poista
  3. joskus muinoin yritin minäkin tehdä minttusuklaa-raakakakkua. täytyy sanoa, että ajatus ja ulkonäkö siinäkin oli ihanampi kuin lopputulos. Tämä kakkusi on todella nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun ensimmäinen raakakakkukokeilu oli nimenomaan minttusuklaata eikä sekään ollut niin kovin kummoinen maultaan.. Kumma kun mintturaakasuklaa onnistuu mutta kakkuna ei sitten millään.. mutta en luovuta vielä! :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig