maanantai 27. tammikuuta 2014

BANGKOK WEEK 1


Tervehdys Kaakkois-Aasiasta!

Elämä täällä on vaikuttanut kaikin puolin normaalilta ja rauhalliselta. Bangkok shutdown näkyy lähinnä suljettujen katujen muuttumisena vaalikrääsä-kojurivistöiksi joissa velloo valtavat massat ihmisiä. Varsinaisiin mielenosoituksiin ei olla törmätty..ehkä. Tosin yhdessä kohtaa joku huusi mikrofoniin ja kansa hurrasi. Katsotaan miten ensi viikonloppuna käy kun on vaalit (jos on), tosin ajateltiin poistua kaupungista hetkeksi jonnekin missä on hiekka valkoista ja merivesi linnunmaitoa.


Parasta tähän asti: kämppämme parveke ja mielettömät cityscape-maisemat, erityisesti auringonlaskun aikaan.

Viikon uusi tuttavuus: mangostani-hedelmä. Kova kuori jonka keskeltä kaivetaan pallonmuotoinen syötävä osa, mutta pieni vaiva on sen arvoista. Maistuu vähän kuin persikalle ja melonille ja litsille samaan aikaan. Uusi suosikki!

Yleinen ruoka-arvio: pääosin ruoka hyvää mutta huiput on vielä kokematta. Olen toistaiseksi onnistunut olemaan tilaamatta liian tulista ruokaa, pari kertaa ollut hilkulla mutta kunnon riisiannoksen kera on mennyt alas ilman suuria tuskankyyneleitä. :) Tosin hieman kyllä alkaa riisi jo tökkiä.. Tilasin yksi päivä vaihtelun vuoksi lounaaksi lohisalaatin mutta se oli virhe, rucolakasan päällä oli valehtelematta teelusikallisen verran pieneksi silputtua kylmäsavulohta. Ehkei kannata jatkossa yrittää tilata ravintoloista länkkärisapuskaa. Parasta on kuitenkin tuoreista hedelmistä puristetut raikkaat mehut jotka maksaa euron pari per lasillinen. Vesimelonimehu <3

SHARE:

2 kommenttia

  1. Enjoy Bangkok! Sun blogi on ihana ja inspiroiva, kiitos kun jaksat jakaa hienoja reseptejä muidenkin iloksi!:) Tein tänään avokadosuklaamoussea sun ohjeen mukaan (jota googlatessa löysin blogisi) ja se oli hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Uusia reseptejä tulee varmasti sitten kun olen takaisin omassa keittiössä :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig