perjantai 30. elokuuta 2013

IHAN PARHAAN RAAKAKAKUN MUSTIKKAINEN SISKO


Teinkin heti perään uudestaan Ihan Parasta Raakakakkua, paitsi vadelmien tilalle vaihdoin mustikoita. Toimii edelleen!

Huomioita:

- Laitoin pohjaan tällä kertaa puolet manteleita ja puolet pekaanipähkinöitä, ja rakenteeseen tuli mukavasti lisää tekstuuria.
- Marjoja täytteeseen meni lähemmäs 3 dl kahden sijaan, joten marjainen osuus kakusta on entistä isompi, mutta tämähän ei haittaa ollenkaan.
- Metsämustikat ovat helkkarin sottaisia. Mutta pensasmustikat ei nyt vaan maistu yhtä hyvälle. Onnistuin pelastamaan laukun pohjalle muusaantunesta mustikkakasasta kourallisen ehjiä yksilöitä, jotka kehtasi laittaa kakun päälle.
- Kakkua ei kannata yrittää leikata liian pehmeänä -> vänkyröitä kakkuslaisseja.

Mustikkainen raakakakku on melkeinpä vielä kauniimpi kuin vadelmainen versio. ^_^

Edit: tein tästä myöhemmin myös toisen version.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, marjoilla saa kyllä tosi kauniin värisiä täytteitä :)

   Poista
 2. Moikka! Ajattelin testata tätä kakkua ekana raakakakkunani :) mietin että mitenhän onnistuu pakaste mustikoista? kun ei tuoreitakaan ole saatavilla.. pitääkö ensin sulattaa ja valuttaaa vai laitanko sellaisenaan? kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, suosittelen kyllä sulattamaan marjat ja valuttamaan ne ettei tule sitten liian vetinen kakku.. muutoin varmaan pitäis onnistua ok pakastemarjoistakin. :)

   Poista
 3. Heippa Lotta! Tein tätä eilen (elämäni ensimmäinen raakakakku) ja onnistui loistavasti! Resepti oli helppo ja lopputulos tosi herkullinen. Onnistui hyvin pakastemustikoistakin kun sulatti ja valutti ensin kunnolla :) Kiitos reseptistä!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig