keskiviikko 15. toukokuuta 2013

VEGEBURRITO GOES VILJATON


Olen postannu tänne jo aiemmin vegeburritojen ohjeen (aikakaudelta jolloin söin vielä viljaa). Tykkään kovasti tuosta ruokalajista, tai lähinnä niistä täytteistä, ja olen mietiskellyt tässä miten voisin kiertää viljaongelman. Yksi vaihtoehto on tietty käyttää maissilättyjä, joka on tosin pientä huijaamista mutta oh well.. Tosin eipä niitä maissitortilloja niin helposti kaupasta löytynytkään! Nekin tuotteet joissa lukee isolla kannessa MAISSI, sisältävät tarkemmalla tarkastuksella reilun annoksen vehnäjauhoja ja gluteenia. Kiva.

Kelasin sitten että voihan sen lätyn korvata esimerkiksi jollain tukevammalla salaatinlehdykällä. Löysinkin kaupan hevi-osastolta uutuuden nimeltä Cosmopolitan. Ainoat cosmot mihin olen aiemmin törmännyt ovat drinkki (jee) ja aikakausilehti (buu). Salaatille nimi on mielestäni varsin typerä, mutta myönnettäköön että tuote on kyllä aika hyvä. Kyseessä on romainen ja jäävuorisalaatin risteytyslajike, joka sopii erinomaisesti kannattelemaan muita juttuja sisällään sikurisalaatin tapaan, mutta koko on vaan sikuria isompi.

Kokonaisuus pysyi hyvin kasassa joten peukut cosmoburritoille!
Täytteiden resepti siis täällä.


SHARE:

2 kommenttia

  1. Heis, jos syöt maissia kuitenkin niin voit käyttää taco-kuoria, tehty maissista ja öljystä..

    VastaaPoista
  2. Totta, hyvä pointti! Mulla on vaan joku sellainen mielikuva, että ne taco-kuoret on kovempaa matskua ja rasahtelee syödessä ärsyttävästi rikki ja täytteet lentelee pitkin syliä.. vai muistanko ihan väärin (?) :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig