Tietoa mainostajalle ›

tiistai 30. huhtikuuta 2013

PARSAA VIELÄ KERRAN


Kun raaka-aineet on loistavia, käsittely on parempi pitää yksinkertaisena.

Parsaa ja karitsankaretta

vihreää parsaa
karitsankaretta
jotain tuoreyrttiä (esim. rosmariinia tai korianteria)
voita
suolaa
pippuria

Leikkaa parsasta kuiva kanta pois ja kuori vartta vähän halutessasi.

Leikkaa kareet luiden välistä.

Laita yhdelle isolle tai kahdelle pienemmälle pannulle reilusti voita ja paahda kunnes voi alkaa ruskistua. Paista kareita molemmilta puolilta n. pari minuuttia, varo ettei mene ylikypsäksi. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla yrtillä. Tee sama parsalle, ja mielellään yhtä aikaa niin kumpikaan osapuoli ei pääse jäähtymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti