Syötävän hyvä: VIILEITÄ PIKAKEITTOJA
Tietoa mainostajalle ›

torstai 23. heinäkuuta 2015

VIILEITÄ PIKAKEITTOJA


Nämä piti jäädä vain Instagramin (@lottavee) puolelle otetuiksi kännykkänäpsyiksi, mutta julkaistaan nyt täälläkin kun tuli aika kivoja.

Eli siis laita ainekset blenderiin + surruttele hetki + maista maut kohdilleen -> kaada kulhoon. Koristelu valinnaista. :)

Vihreä keitto (ainesten määrät fiiliksen mukaan)

kourallinen tuoreita herneitä
avokadoa
mintunlehtiä
n. puolikas kurkku
pieni loraus öljyä + omenaviinietikkaa
suolaa + pippuria
tarvittaessa hieman kylmää vettä

Punainen keitto

n. 500 g kypsiä tomaatteja
pieni pätkä kurkkua
mintunlehtiä
valkosipulinkynsi
pieni loraus öljyä + omenaviinietikkaa
suolaa + pippuria

Jos ihmettelette mitä nuo pienet vaaleat pallerot ovat, niin ostin hetki sitten amarentteja. Ihan niinkuin minikokoisia popcorneja tai riisimuroja! Raksuvat kivasti hampaissa ja tykkään laittaa niitä vähän joka paikkaan. :)


Sain hieman tarpeekseni tästä epäkesästä ja bookkasin äkkilähdön eteläiseen Eurooppaan. Reitti kulkee Venetsian kautta Kroatian puolelle, odotettavissa ainakin turkooseja vesiä ja paljon aurinkoa, jes! Palaan blogin ääreen vajaan parin viikon päästä. 8)

2 kommenttia:

  1. Varmasti hyviä keittoja ja miten kauniita. Kyllä se vain niin on kun on kaunis asettelu niin ruoka maistuukin paremmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, ja samalla saa yksinkertaisen ruoan vaikuttamaan todellisuutta hienommalta ;)

      Poista