perjantai 10. tammikuuta 2014

SAWATDEE

Aasiasta piti puhumani. Saimme eräs pimeä ja synkkä ilta työkavereiden kesken hullun ja hienon idean lähteä kylmää pakoon etelän lämpöön, kun kerta teemme sellaista työtä jossa etätyöskentely on mahdollista. Eli ei kun buukkaamaan lentoja Aasiaan. Reissun pituus kutistui lopulta n. viideksi viikoksi mutta ihan hyvä mitta sekin on. Reilussa kuukaudessa ehtii kyllä kyllästyä riisiin jo monta kertaa..

Basecampiksi valikoitui Bangkok koska sinne sai edulliset lennot, ja se on entuudestaan tuttu paikka kaikille muutenkin. Samoin sieltä pääsee aika kätevästi irtautumaan viikonloppureissuille lähiympäristöön. Itse olen ollut Bangkokissa ja muualla Thaimaassa kahdesti aiemmin, allaolevat kuvat ovat muistaakseni vuodelta 2008, jolloin olin nuori ja pyöreäposkinen.
Vuokrasimme Bangkokin keskustasta ison kämpän, jossa on sen verran pöytä&istumatilaa että duunienkin pitäisi sujua. Viiden hengen porukka pärjännee kahdella makuuhuonella ja kahdella kylppärillä. Yksi ehto asunnolle oli (sijainnin, koon ja hinnan lisäksi)-> katolta pitää löytyä uima-allas. Tämä onneksi toteutuu. :)

Lähtö on noin puolentoista viikon päästä ja reissu tulee luonnollisesti heijastumaan blogin puolelle myös. En ole kuitenkaan tekemässä tästä matkablogia, joten saas nähdä miten paljon (vähän) tulee aihetta postauksiin. Riippuu varmaan siitä miten paljon sitä jaksaa itse kokkailla. Paikallinen sapuska on kuitenkin niin hemmetin halpaa ettei oikein maksa vaivaa itse duunailla.. No ehkä jotain salaatteja sentäs tulee tehtyä vaihtelun vuoksi.

Ruokavalion kannalta en muutoin ole huolissani, Kaakkois-Aasiassa ei kuitenkaan olla kovasti viljan perään ja makeat on pääosin pahoja (paitsi hedelmät jälkkärinä tietty). :) Joku lyhyt kokkauskurssi huvittaisi kyllä käydä.. mutta katsotaan mihin kaikkeen aika riittää (ei mihinkään tietysti).
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig