Tietoa mainostajalle ›

tiistai 7. tammikuuta 2014

MANGO-AVOKADOSALAATTI


En tiedä onko mangot nyt sesongissa vai mitä, mutta tuntuu että tosi monessa kaupassa on niitä tällä hetkellä esillä isoissa laareissa ja usein vielä tarjouksessa. Ready-to-eat mangoja on myös hyvin tarjolla. Oiskohan mangolle käymässä ns. avokadot, eli aiemmin hieman marginaalissa ollut hedelmä nousee hitiksi ja arkikäyttöön.

Loistava ja monipuolinen hedelmä joka tapauksessa, ja parin kerran jälkeen kuorimiseenkin alkaa tulla rutiinia. Olen kyllä muuten huomannut että sellainen hieman ylikypsä mango on hankala käsiteltävä, palaset muussaantuu helposti ja tulee sotkua. Maku on tietysti silti hyvä ellei jopa parhaimmillaan.

Tämä salaatti seuraa aika samaa kaavaa kuin edellisenkin postauksen salde: jotain vihreää, jotain hedelmää, jotain pähkinää ja avokadoa. If it ain't broken jne. :)

Mango-avokadosalaatti

1 kypsä mango
1 avokado
salaattisekoitusta
saksanpähkinöitä (pähkinöitä on hyvä paahtaa hieman, jos omistat toimivan hellan :)
valinnainen: ituja

peruskastike (oliiviöljyä, sitruunanmehua/omenaviinietikkaa, hunajaa [vegaanit jotain muuta], suolaa ja pippuria)

Proceed as normal.


Salaatin inpiraationa Green Kitchen Stories.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti