torstai 19. syyskuuta 2013

PASSIONHEDELMÄRAAKAKAKKU


Tein nyt sitten kuitenkin sen passionhedelmäversion lemppari-raakakakustani, vaikka ulkonäkö ja oikeastaan makukin vähän epäilytti etukäteen. Ei tästä tullut ihan niin nätti kuin vadelma- tai mustikkaraakakakuista (laitoin tähänkin vähän mustikoita koristeeksi), mutta maunsa puolesta tämä on ehkä jopa vielä parempi kuin nuo marjaisat versiot! Erityisesti jos tykkää kirpeistä jutuista, passionhedelmä ei kuitenkaan ole kovin makeaa. Onneksi tein tämän tilaisuuteen jossa oli muitakin syöjiä, muuten olisin saattanut epähuomiossa vetää koko setin itse.

Eli kakku on tehty samalla perusohjeella kuin aiemminkin, paitsi marjojen tilalle laitoin kuusi kappaletta passionhedelmiä (tai niiden sisustaa). Makeuttajaa voi laittaa ehkä himpun verran enemmän kuin marjaversioihin.

Kivaa kun plakkarissa on nyt edes yksi (melko)takuuvarma raakakakku-resepti, seuraavaksi voisi tietysti kokeilla jotain muuta. Vai pitäisköhän tehdä vielä mangoversio..tai appelsiini.. ja perusmansikkakin on vielä kokeilematta. Olishan noita vaihtoehtoja. ;)

SHARE:

2 kommenttia

  1. Minusta tämä näyttää jopa paremmalta kuin marjaversiot, tai sitten olen vain kirpeiden hedelmien ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin valitsen aina mieluummin sen kirpeän vaihtoehdon kuin makean :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig