torstai 19. syyskuuta 2013

PASSIONHEDELMÄRAAKAKAKKU


Tein nyt sitten kuitenkin sen passionhedelmäversion lemppari-raakakakustani, vaikka ulkonäkö ja oikeastaan makukin vähän epäilytti etukäteen. Ei tästä tullut ihan niin nätti kuin vadelma- tai mustikkaraakakakuista (laitoin tähänkin vähän mustikoita koristeeksi), mutta maunsa puolesta tämä on ehkä jopa vielä parempi kuin nuo marjaisat versiot! Erityisesti jos tykkää kirpeistä jutuista, passionhedelmä ei kuitenkaan ole kovin makeaa. Onneksi tein tämän tilaisuuteen jossa oli muitakin syöjiä, muuten olisin saattanut epähuomiossa vetää koko setin itse.

Eli kakku on tehty samalla perusohjeella kuin aiemminkin, paitsi marjojen tilalle laitoin kuusi kappaletta passionhedelmiä (tai niiden sisustaa). Makeuttajaa voi laittaa ehkä himpun verran enemmän kuin marjaversioihin.

Kivaa kun plakkarissa on nyt edes yksi (melko)takuuvarma raakakakku-resepti, seuraavaksi voisi tietysti kokeilla jotain muuta. Vai pitäisköhän tehdä vielä mangoversio..tai appelsiini.. ja perusmansikkakin on vielä kokeilematta. Olishan noita vaihtoehtoja. ;)

SHARE:

4 kommenttia

 1. Minusta tämä näyttää jopa paremmalta kuin marjaversiot, tai sitten olen vain kirpeiden hedelmien ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin valitsen aina mieluummin sen kirpeän vaihtoehdon kuin makean :)

   Poista
 2. Blendasit siis passionhedelmien sisukset osaksi täytettä, eikö? Tuliko niistä miten sileitä? Joskus, kun minulla oli vain sauvasekoitin, laitoin smoothieen passionhedelmää ja siemenet jäivät enimmäkseen kokonaisiksi ja smoothieta oli vaikeaa syödä/juoda kun piti pureskella niitä siemeniä :D Eli saako ne blenderillä tarpeeksi hienoksi vai jääkö tähän pureskeltavaa? Ja jos jää, niin pehmeneekö ne yhtään?
  Olen nyt tehnyt vadelmaraakakakun reseptisi mukaan ja se ei ole vain maailman paras raakakakku, vaan ihan maailman paras mikä tahansa kakku mitä olen maistanut. Olen koukussa, ja nyt haluan kokeilla muita makuja myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo blendasin ne siemenet. Mulla on hyvin tehokas blenderi (Vitamix) niin ne siemenet menee kyllä ihan pieneksi eikä tarvi pureskella. En tosin osaa sanoa et miten vähän tehottomampi blenderi käyttäytyy.. Ehkä jos vain ajaa tarpeeksi kauan niin menevät muruksi (?). Ja kiitos kivasta kommentista, ihanaa että oot löytänyt uuden lempikakun! :)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig