Tietoa mainostajalle ›

tiistai 10. syyskuuta 2013

ANANAS & PAPU & AVOKADO -SALSA


Loput tarjousananaksesta meni tähän ruokaisan raikkaaseen salsaan. Loistava tarjottava esim. illanistujaisissa! Pidemmittä puheitta itse reseptiin ->

Ananas-papu-salsa (1 isohko annos)

1 punasipuli
1 lime
n. 1/4 ananasta
1 avokado
1 tölkki papuja (omaani meni ruskeita ja kidneypapuja mutta mikä vaan käy)
chiliä
korianteria
(öljyä, valkoviinietikkaa/balsamicoa)
suolaa, pippuria

Leikkaa aluksi sipuli pieneksi paloiksi ja purista limen mehu päälle. Sipulit pääsevät limemarinadissa vähän kypsymään, joka on ainakin tälläisen raakasipuliherkän vatsan näkökulmasta suotavaa.

Pilko ananas ja avokado pieneksi paloiksi, mitä pienempiä paloja jaksaa pilkkoa niin sitä helpompi valmista salsaa on dipata. Hienonna chili ja korianteri, huuhtele pavut ja yhdista kaikki ainekset.

Mausta suolalla ja pippurilla, maistele ja tuunaa tarvittaessa muilla mausteilla. Itse kaipasin salsaan lisää happamuutta joten laitoin mukaan hieman valkoviinietikkaa.

Tarjoile vaikkapa nachojen kanssa. Fiesta!


Alkuperäinen ohje hieman muunneltuna Food52.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti