Tietoa mainostajalle ›

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

ERÄÄN PIKASALAATIN TARINA

Aikaa on 30 minuuttia uloslähtöön ja syödä vielä pitäisi. Eli tehdään salaatti. Nopea penkominen jääkaapin läpi (onneksi kävin aiemmin päivällä kaupassa), ja sotasaalis on: kurkku, pieni pala buffalomozzarellaa, rucolaa, punamangoldia, aavistuksen raaka avokado ja puolikas parsakaali. Kuivakaapista vielä reilu kourallinen pähkinöitä niin tulee hyvä setti.

Höyrykattila nopeasti tulille ja parsakaalille pikahöyrystys (saa jäädä nyt vähän raa'aksi). Avokado ja kurkunpätkä paloiksi ja kulhoon salaatin ja mozzarellan kanssa. Nopea sekoitus salaatinkastiketta (öljyä, viinietikkaa, hunajaa, suolaa, pippuria) ja valmis! Aikaa jäljellä vielä 20 minuuttia, joten ehdin räpsäistä yhden kuvankin. Tässä:


Mutta mikäs täällä tuoksahtaa vähän palaneelle.. Vilkaisu hellalle ja ainiin ne pähkinät.


No nyt ei mennyt ihan niinkuin eräässä suomenruotsalaisessa idyllissä. Mitä opimme tästä: älä jätä pähkinöitä hellalle ilman valvontaa. Hyvin paahtuneen ja palaneen raja on nimittäin sekunneista kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti