tiistai 15. tammikuuta 2013

WHAT KATIE ATE

Ruokakuvaaja Katie Quinn Daviesin kirja (oma joululahja itselleni) What Katie Ate: Recipes and Other Bits and Pieces pohjautuu hurjan suosittuun blogiin, jonne Katie on kuvannut kokkailujaan ja kirjoittanut reseptejä. Itsekin olen selaillut blogia satunnaisesti jo useamman vuoden ajan, kuvat ovat nimittäin herkullisen mahtavia! Käykää kurkkaamassa jos blogi ei ole tuttu. (Ja tämän jälkeen hävettää entistä enemmän oman blogin kännykkäräpsyt :P).


Kirja on mukavan isokokoinen ja paksu, ja paperi on tuollaista kivaa vähän huokoisempaa (paperihifistelijä tykkää). Kuvia on luonnollisesti paljon ja tekstin asettelussa on kivasti irroteltu, fiilis on yhtä aikaa leikkisä, moderni ja nostalginen. Sanoisin että tässä on täydellinen sohvapöytäkirja ruoan ystäville.

Entäs ne reseptit? En ole vielä testannut yhtään, mutta pikaisella vilkaisulla suurin osa ohjeista vaikuttaa rustiikkisilta ja kohtuullisen yksinkertaisilta. Pientä miinusta tosin annan lihareseptien suuresta määrästä (kuinka monta eri roast beefin ohjetta yksi ruokakirja tarvitsee). Valikoimaa on silti paljon ja aion toki kokeilla useampaakin ohjetta, tosin veikkaan ettei tästä mitään ruoanlaittoni kulmakiveä tule. Mutta tuo visuaalinen karkki on kyllä vertaansa vailla!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Love that book. And that blogg!

  Ja tämä sinun blogisi on niin makuuni, ihania kuvia ja reseptejä. Löysin tämän sattumalta blogilistan kautta ja haluan antaa sinulle NEW BLOG LOVE-tunnustuksen. Käy lukemassa lisää blogistani: http://platefuloflove.blogspot.fi/

  Laita hyvä kiertämään ja jaa tunnustusta eteenpäin. :)

  Maiju

  VastaaPoista
 2. Kiitti kehuista ja tunnustuksesta! :> Ja hei jos tiedät muita kivoja ruokablogeja (ulkomaalaisiakin) niin laita vinkkiä!

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne Maijun (plateful of love) tunnustus -postauksen myötä ja VOI NAM!
  Ei voi muutakuin yhtyä Maijun mielipiteeseen.

  -Koo
  kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig