Mitäs muuta siitä avokadosta voi oikein tehdä kuin guacamolea ja sitä pastaa.. Kaivelin netistä vähän inspiraatiota kunnes lupaava yhdistelmä avokadoa ja tuoretta kaalia osui silmiin. Ja maistui kyllä sen verran hyvältä että reseptin kehtaa laittaa jakoon.
Tämähän on sitä paitsi varsinainen terveysruoka, tuhmat hiilarit minimissä ja sopii vegaaneillekin (itse syön tosin pastaa ja juustoa silloin tällöin hyvillä mielin).
Avokado-coleslaw
n. 500 g kaalia
1 avokado
1 lime
kourallinen korianteria
öljyä
suolaa
pippuria
Raasta tai suikaloi kaali. Lisää joukkoon silputtu korianteri.
Sekoita erikseen esim. morttelissa muusattu avokado, limen mehu, pari ruokalusikallista öljyä (mitä tahansa öljyä minkä mausta pidät, meitsi diggaa extra virgin oliiviöljystä), reilu ropsaus suolaa (avokado ilman suolaa ei vaan toimi) ja vähän pippuria.
Yhdistä kastike kaaliseokseen.
Tästä tulee hyvä lisuke kahdelle. Tai isompi iltapala yhdelle.
Ai kun ihana idea! Olen jo aivan varma, että tykkään. Tätä tarjoillaan kohta meillä :)
VastaaPoistaHieno juttu, toivottavasti maistuu kans! :>
VastaaPoistaKaali, avokado ja vegaani mainittu. Vois toimia. Liityn lukijaksi jos lupaat jatkossakin vegaaneille sopivia reseptejä :P
VastaaPoistaHei kurpitsakeitto-ohje on kans vegaani! Juustosta en voi (halua) luopua, mutta ehkä voisin näin haasteenomaisesti yrittää laittaa jatkossa(kin) lisää eläinkunnattomia ohjeita. :)
VastaaPoistaEdit: Tein oikein uuden kategorian.