ABOUT


Hei ja tervetuloa blogiini!

Syötävän hyvä syntyi loppuvuodesta 2012, kun halusin perustaa reseptiarkiston uudelle viljattomalle ja sokerittomalle ruokavaliolleni. Sittemmin viljaton ruokavalio on muuttunut luontaisesti gluteenittomaksi (eli esim. kaura on palannut satunnaiseksi vieraaksi lautaselle), mutta muuten linja pitää. Oman tarinani viljattomuudesta ja sokerikoukusta voit lukea linkin takaa.

Ruoanlaiton keskiössä ovat värikkäät kasvisannokset raakaruoka- ja vegaanikokeiluilla maustettuna. Suhtaudun ruokaan ja sen valmistamiseen leikkinä, ja innostun helposti kokeilemaan kaikkea uutta ja kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusia makuyhdistelmiä. Keittiöfilosofiani on rennon letkeä ja jokseenkin summittainen‚ raaka-aineiden määrä ei aina ole niin tarkkaa ja paras lopputulos syntyy omaa makuaistia seuraamalla.

Visuaalisuus on itselleni myös todella tärkeää, joten teen mielelläni annoksista miellyttävän näköisiä ja viikonloppuisin jaksan panostaa esimerkiksi aamiaiskulhoihin. Näitä postailen lähinnä instagramin puolelle (@lottaviitaniemi).

Keväällä 2017 julkaisin ensimmäisen ruokakirjani: Syötävän hyvät – 38 salaattia ja kulhoa.

Toivottavasti viihdyt ruokajuttujeni parissa ja niistä on iloa mahdollisimman monelle! 

<3
Lotta Viitaniemi
syotavanhyva(at)gmail.com

2 kommenttia

  1. Hei. Olen blogisi uusi seuraaja. Onko sulla postituslistaa, josta tulisi viestiä kun uusi resepti on julkaistu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiva kuulla että seuraat blogiani! :) Mulla ei ole postituslistaa eikä ainakaan toistaiseksi sellaista suunnitteillakaan.. Parhaiten uusista postauksista pysyy perillä varmaankin facebookin kautta, laitan sivulle (www.facebook.com/syotavanhyva) aina linkin kun uusin juttu ilmestyy.

      Poista

Blogger Template Created by pipdig