torstai 21. joulukuuta 2017

ILMAISLAHJA: PRINTATTAVA VUOSIKALENTERITestailin tuossa hetki sitten uutta kuvitustyyliä ja mietin että nämä ruokapiirrokset voisi näyttää aika kivalta kalenterissakin. Ja eikun sanoista (tai ajatuksista) tekoihin!

Näin syntyi VUOSIKALENTERI 2018. 

Yritin miettiä joka kuukaudelle sopivan kasviksen tai hedelmän pitäen sesongit mielessä, mutta ihan kaikki eivät osuneet täysin yksi yhteen  – esimerkiksi kevätsipulin sesonki alkaa lähempänä kesäkuuta kuin toukokuuta. Mutta annatte varmasti pienet epätarkkuudet anteeksi.


Vinkki: kannattaa printtailla sivut jollekin muulle kuin perustulostuspaperille. Yleensä aavistuksen huokoinen paperi tekee kivemman näköisen jäljen, ja tukevampi paperi antaa lopputulokselle arvokkaamman fiiliksen.

Ostin testiprintteja varten Tigerista sellaista paksummassa lehtiössä myytävää luonnonvalkoista piirustuspaperia (sketch pad), paksu nippu papereita ei maksanut kuin 4€ jos haluaa päästä mahdollisimman edullisesti.

Ja noita kirjoitusalustoja löysin ainakin Suomalaisesta (muovisia) ja Granitista (pahvisia mustia ja ruskeita).Lataaminen ei vaadi kirjautumista Dropboxiin, klikkaa vain oikean yläreunan Download-nappia. 


Tästä saa muuten aika kivan viime hetken joululahjankin jos printtailee sivut hyvälle paperille ja paketoi nätisti.

Aloitan nyt pienen blogiloman joten toivotan oikein ihanaa joulunaikaa kaikille teille siellä ruudun toisella puolella! <3

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig