torstai 18. kesäkuuta 2015
VADELMA-KIIVI-PIKASORBETTI
Oikeastaan tulin vain toivottamaan hyvää juhannusta kaikille, mutta laitetaan oheen vielä yksi superyksinkertainen pikasorbetin ohje.
Itse ohjeessa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, lähinnä yritin testata hieman erilaista koristelutapaa, jossa tarjoiluastian reunasta näkyy raaka-aineita (tässä tapauksessa kiiviä). Koin sen aika hankalaksi näpertelyksi, joten koristelu jäi nyt vaan sitten yhteen kerrokseen. Harjoittelut jatkuvat. :)
Lähden tänään perinteiselle juhannus-jonnekin-missä-on-kesä -reissulle (tällä kertaa rakkauskaupunkiini Lontooseen) ja palaan ensi viikolla, joten siihen asti!
Vadelma-kiivi-pikasorbetti
n. pari dl pakastevadelmia (kotimaisia)
1 kiivi (ja halutessa toinen koristeluun)
1 appelsiinin mehu
Blendaa ainekset ja sorbetti on valmis. Sorbetista tulee aika kirpeän makuinen, halutessasi mukaan voi laittaa vähän jotain makeutusta. Paras lopputulos tulee kun kiivit ja appelsiinit ovat jääkaappikylmiä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kivaa juhannusta :)
VastaaPoistaKiitos samoin Elisa! :)
PoistaLöysin eilen tämän sinun blogisi ja jäin koukkuun. Ihania reseptejä ja kauniita ruokakuvia. Tulen lukemaan jatkossakin sinun blogia :) Hyvää juhannusta!
VastaaPoista-Hansu
Kiitos, onpa kiva kuulla! Ja samoin sinulle :)
PoistaMinäkin löysin pari viikkoa sitten blogisi ja olen koukussa! Olen tehnyt jo muutamat reseptit ja tulen kyllä tekemään lisää. Kaikke hyvää ja aurinkoista kesän jatkoa!
VastaaPoistaKiitos, tosi kiva kuulla! Mukavaa kesää myös sinne päin. :)
Poista