perjantai 15. toukokuuta 2015

PARSA-VUOHENJUUSTOSALAATTI VOL 2


Mietin että olis kiva tehdä parsasalaattia. Vaikka sellaista mihin tulee myös vuohenjuustoa. Ostin ainekset ja hykertelin jo että jee enpäs ole ennen tälläistä tehnytkään.

Paitsi että olen sittenkin. Aika tasan vuosi sitten postasin parsa-vuohenjuustosalaatin ohjeen, hah. No ei se mitään, tämä on erilainen parsa-vuohenjuustosalaatti. ;)


Parsa-vuohenjuustosalaatti versio 2

nippu vihreää parsaa (suosi eurooppalaista, on tuoreempaa)
vuohenjuustoa (sellaista murustuvaa)
herneitä (pakaste tai tuore)
pinjansiemeniä
rapsakkaa salaattia (esim. frisee, rucola, romaine)

sitruuna-vinegrette
useampi rkl oliiviöljyä
n. 1 tl hunajaa
n. 1 tl dijonia
pieni purerrus sitruunaa
suolaa + pippuria

Leikkaa parsoista puinen kanta pois, parsoja voi myös halutessaan kuoria hieman alareunasta. Paista voissa tai öljyssä muutama minuutti per puoli. Jos käytät pakasteherneitä, sulata ne. Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla kuivalla pannulla (omani olivat ehkä ihan himppusen turhan kauan..).

Revi salaatti lautasen pohjalle, asettele päälle parsat, herneet, pinjansiemenet ja murusteltu vuohenjuusto. Vispaa kastikkeen ainekset yhteen, ja valuta päälle.

SHARE:

10 kommenttia

  1. Näyttääpä hyvälle! Nam!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjeesta, eilen tehtiin ja hyvää oli :)

    T. Minna

    VastaaPoista
  3. Näyttää TOSI HYVÄLTÄ JA VARMASTI MYÖS MAISTUU😋 😊.

    VastaaPoista
  4. Huippuhyvä salaatti, kiitos reseptistä! Onnistui myös kokkaajalta, joka ei ole ikinä parsaa valmistanut. Lisäsin omaan salaattiini uunissa puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, niin awot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva kun onnistui! Uunikuivatut tomaatit kuulostaa kanssa superherkullisilta :)

      Poista
  5. Olen tehnyt pelkästään näitä 36 parasta salaattia ja joka kerralla ihastuneita ilmeitä! Maukasta ja hyvää! Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla et olet tykännyt! Salaatteihin liittyen kannattaa seurailla blogia nyt keväällä, tulossa on paljon lisää uusia reseptejä. :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig