keskiviikko 13. elokuuta 2014

ILLALLINEN ÖLJYSÄILIÖSSÄ


Olin eilen illallisella vähän erikoisemmassa miljössä. Kruunuvuorenrannassa sijaitseva entinen öljysäiliö (nykyisellään valotaideteos) on nimittäin valjastettu tällä viikolla muutamaksi päiväksi ravintolakäyttöön. Harmi kyllä popup-ravintola Säiliö468 on pystyssä enää kaksi päivää (ja taitaa olla loppuunmyytykin), mutta halusin silti jakaa parit kuvat koska oli niin mahtavan näköinen mesta.

En tiedä miten hyvin rakennelma toimii pilvisellä säällä, mutta ainakin auringonpaisteessa se on todella upean näköinen säteiden siivilöityessä tuhansien pikkureikien läpi. Rei'issä oli myös jonkinlaisia led-valaisimia, jotka illan pimetessä tuikkivat kuin pienet tähdet. Kaunista. :)

Kuljetukset paikalle hoitui siis Kauppatorilta veneen kyydissä, ja paikan päällä oli ensin pienimuotoinen viinitasting ja sen jälkeen BBQ-tyyppinen illallinen. Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Ravintola Lähiö ja Viinitie.

Illalliskattaus oli aika lihapainotteinen, niinkuin nyt grillibileissä tahtoo olla. Tarjolla oli mm. gazpachoa, grillattua mustekalaa ja tiikerirapuja vartaissa (suosikit!), sieniä & mozzarellaa, patatas bravaksia, häränrintaa ja bbq ribsejä. Jälkkäriksi oli pikkuruiset limevanukkaat marjasalaatilla. Tämä kaikki plus viinitasting ja kuljetukset sisältyi 50 €:n sisäänpääsyhintaan, erilliset ruokajuomat meni sitten lisämaksusta. Siinä taidettiinkin kilistellä kesän viimeiset rosét (nyyh). Illassa oli muutenkin loppukesän tuntua, auringon laskiessa oli pakko hakea viltti lämmittämään hartioita. Harmi sinänsä, itse voisin elää melkeinpä loputonta kesää.

Mutta siis hieno elämys kaiken kaikkiaan, lisää tällaisia!

SHARE:

2 kommenttia

  1. No hitsi, mä mietinkin että olitko se sinä kun jotenkin tutun näköinen kaunotar siellä näytti olleen. Ens kerralla tuun vetäisemään helmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voijee olitko kans tuolla! Mä en ikinä tunnista ketään livenä jos ei oo tyyliin nimilappua rinnassa! Yritän pitää jatkossa paremmin silmät auki :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig