keskiviikko 5. helmikuuta 2014

BANGKOK WEEK 2


Vielä ollaan hengissä, vaikka nyt onkin vähän aiempaa heikompi happi. Matkaseurueesta yksi jos toinenkin on päässyt halailemaan vessanpönttöä, itselläni on ollut toistaiseksi vain pahoinvointia ja vähän kuumeinen olo ilman kuumetta.

Viikonlopun saarireissu Koh Sametilla venähti aiottua vähän pidemmäksi kun siellä olikin aika hauskaa. Kukapa olisi arvannut että thaikut ovat kovia bailaamaan, ja kyseisestä saaresta näytti tulleen varsinainen thaikku-bilehipstereiden ja -homojen mekka. No eipä sillä niin väliä, hiekka oli samettista ja meri linnunmaitoa joka tapauksessa.


Olemme myös löytäneet kotiin tilattavan ruoan ilot. Täällä ruoat tulevat tosin vähän hassusti kaikki ainesosat erikseen omiin muovipusseihinsa pakattuna, varsinkin vietnamilaiset ravintolat ovat tykästyneet tuohon pussittamiseen. Siitä sitten arvailemaan mitäköhän on missäkin ja kenen annokseen ne kuuluu. :) Nämä order-in ovat kyllä myös ihan älyttömän halpoja, yksi annos maksaa keskimäärin 2-3 euroa. Katukeittiö-hinnat siis.


Vinkkaanpa vielä ehkäpä övereimmästä japanilaisesta buffetista ikinä. Siam Discoveryssä sijaitseva Oishi Grand Japanese Buffet maksaa n.15e mikä on aika hintavaa, mutta tarjontaa on niin paljon ettei yksi ihminen ikimaailmassa jaksaisi varmaan edes maistaa kaikkia tarjolla olevia sortteja. Sushia, sashimia, salaatteja, friteerattuja ruokia, grilli josta voi tilata mitä vaan, erikoiskahveja, Häegen-Dasz jäätelöitä ja muita jälkkäreitä ja hedelmiä. Kattava kuvaus löytyy täältä. Kuvassa olevia tempuroita en sitten syönytkään kun muistin vasta typerästi pöydässä että nehän on leivitetty vehnäjauhossa. Buffetin laatu ei kauttaaltaan ollut ihan huippuluokkaa, mutta keskimäärin parempaa kuin yleensä buffissa. Suosittelen Bangkokissa liikkuvia kokeilemaan jo elämyksenä. :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Toivottavasti inha pöpö ei saa niskalenkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttäis näillä näkymin että oli vaan 24-tunnin pikapöpö *koputan puuta* :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig