tag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post1276670124486726168..comments2024-02-26T04:13:53.036+02:00Comments on Syötävän hyvä: RAPEAT BATAATTIRANSKIKSET & AVOKADO-AIOLILotta / Syötävän hyvähttp://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-10193331904598689592018-08-13T11:40:00.624+03:002018-08-13T11:40:00.624+03:00Moi! Joo korppujauhot tai esim. pankojauhot käy my...Moi! Joo korppujauhot tai esim. pankojauhot käy myös hyvin jos ei tarvi olla gluteeniton. Kiitos itsellesi kun luet! :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-85595775893725254182018-08-10T11:32:30.709+03:002018-08-10T11:32:30.709+03:00Liottaminen! Se multa on jäänyt, muuten olen tehny...Liottaminen! Se multa on jäänyt, muuten olen tehnyt samoilla ohjeilla. Pitääkin pian testata.<br />Maissin sijaan olen käyttänyt korppujauhoja, silloin kun ei tarvitse olla gluteenitonta. Ja mausteeksi sopii hyvin myös rosmariini. <br />Kiitos vinkeistä! Ihana blogi! Emiliihttp://www.healthberry.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-63495503736161146952017-04-05T20:48:24.176+03:002017-04-05T20:48:24.176+03:00Mä tykkään syödä sellaista pehmeämpää bataattia en...Mä tykkään syödä sellaista pehmeämpää bataattia enemmän kiekko- tai kuutiomuodossa, ja sitten taas näiden tikkujen tulis olla mieluusti rapeita. Hyviä toki molemmat :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-58904642155122619982017-04-05T20:35:40.257+03:002017-04-05T20:35:40.257+03:00Mun mielestä bataattiranskalaiset on kyllä aina hy...Mun mielestä bataattiranskalaiset on kyllä aina hyviä, mutta tietysti rapeana vielä vähän parempina kuin pehmeinä. Hyviä vinkkejä, täytyy ensi kerralla kokeilla näitä. Menolippu Maallehttp://www.menolippumaalle.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-87384426483579425872017-04-05T16:47:06.004+03:002017-04-05T16:47:06.004+03:00Tämä on varmastikin siinä takana, kiitos täsmennyk...Tämä on varmastikin siinä takana, kiitos täsmennyksestä! :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-30385619533084054162017-04-05T16:04:49.544+03:002017-04-05T16:04:49.544+03:00Suolan lisääminen vasta paahtamisen jälkeen voisi ...Suolan lisääminen vasta paahtamisen jälkeen voisi liittyä siihen, että suola vetää nestettä pintaan ja sen vuoksi rapeutuminen ei onnistu? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-36384877580460826962017-04-05T13:46:15.598+03:002017-04-05T13:46:15.598+03:00Kyllä, veikkaan että myös kuun asennolla on vaikut...Kyllä, veikkaan että myös kuun asennolla on vaikutusta lopputulokseen :DLotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-35313768372425321692017-04-05T13:45:53.078+03:002017-04-05T13:45:53.078+03:00Itse asiassa tuosta tärkkelyksestä unohtui sanoa e...Itse asiassa tuosta tärkkelyksestä unohtui sanoa että sitä ei saisi olla myöskään liikaa! Eli ohut kerros vain ranskisten pinnalle. Mutta totta kyllä, välillä ei meinaa onnistua vaikka valmistus menisi täysin oppikirjan mukaan, ja välillä tulee tosi hyviä vaikka tekisi vain sinne päin ja oikaisee steppejä. Mystistä hommaa :DLotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-24545303203056220872017-04-05T11:34:25.034+03:002017-04-05T11:34:25.034+03:00Näyttää täydellisiltä! Bataattiranut on kyllä vaat...Näyttää täydellisiltä! Bataattiranut on kyllä vaativa salatieteen laji, joskus onnistuu, toisinaan ei :PTiia / Littlebigthingshttps://www.blogger.com/profile/08437685929986011401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-25634569253258355562017-04-05T11:28:06.222+03:002017-04-05T11:28:06.222+03:00Bataattiranut on kyllä yks mun heikko kohta! Voisi...Bataattiranut on kyllä yks mun heikko kohta! Voisin syödä niitä vaikka joka päivä :D<br />Välillä kyllä tuntuu että niiden tekeminen uunissa on jotain salatiedettä, joskus bataatit on niin tärkkelyspitoisia että niistä tulee lötköjä vaikka mitä tekisi. Yleensä jostain syystä skippaan tuon liotusvaiheen, pitänee varmaan enskerralla muistaa tehdä sekin. <br />Yleensä vaan siivutettuani (ehkä huuhdeltuani) taputtelen bataatit kuivaksi liinalla/paperilla ja odotan hetken että se vaalea neste vielä tulee ulos ja sitten pyörittelen tärkkelyksessä. Viimeksi tosin oli päässyt tärkkelykset loppumaan kaapista ja paistoin ihan vain runsaan maustemäärän kanssa ja toimi sekin!<br /><br />Tuo avokado-aioli kuulostaa myös tosi hyvältä!Jenni - Ruoka-alkemistihttp://ruoka-alkemisti.blogspot.fi/noreply@blogger.com