tag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post1166817033398659878..comments2024-02-26T04:13:53.036+02:00Comments on Syötävän hyvä: ERITTÄIN SUKLAISET (VILJATTOMAT) MUFFINSSIT MINTTUVAAHDOLLALotta / Syötävän hyvähttp://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-76401541569722466582014-04-05T16:06:32.268+03:002014-04-05T16:06:32.268+03:00Joo kyllä niistä ainakin herkullisia tuli :)Joo kyllä niistä ainakin herkullisia tuli :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-25042495959513546022014-04-03T16:34:09.241+03:002014-04-03T16:34:09.241+03:00Moi, kymmenen minuuttia kuulostaa kyllä ihan riitt...Moi, kymmenen minuuttia kuulostaa kyllä ihan riittävältä, keltuaisistahan ei kuitenkaan saa samanlaista "kovaa" vaahtoa kuin valkuaisista. Varmaan kuitenkin sait jonkinverran ilmakuplia sinne sekaan :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-89082673004228844402014-04-03T16:23:40.636+03:002014-04-03T16:23:40.636+03:00Moikka! Juuri tällä hetkellä testissä nämä herkull...Moikka! Juuri tällä hetkellä testissä nämä herkullisen näköiset muffinsit mutta olisin halunnut vielä varmistaa että saitko miten kuohkeaa keltuaisista? Itse vispasin niitä lähes 10 min eikä mitään oikein tapahtunut. Valkuaiset kyllä niin kuin niillä onkin tapana tehdä kunnon vaahto :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-60545253391818024972013-11-29T14:03:58.765+02:002013-11-29T14:03:58.765+02:00Kiitos vinkistä, tuo vaikuttaakin hyvältä! :) Näit...Kiitos vinkistä, tuo vaikuttaakin hyvältä! :) Näitä testataan itsenäisyyspäivän jälkkärinä :PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-72536855490370703652013-11-14T23:51:36.147+02:002013-11-14T23:51:36.147+02:00Joo kannattaa tsekkailla niitä ainesosaluetteloita...Joo kannattaa tsekkailla niitä ainesosaluetteloita.. hyvässä suklaassa on vain 3-5 raaka-ainetta. Esimerkiksi tämän (ksylitolilla makeutettu) Plamilin versio on mielestäni hyvä http://kauppa.ruohonjuuri.fi/sokeriton-tumma-suklaa/PLAMIL-5013092051459/dpLotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-60889549092946735792013-11-14T21:37:29.587+02:002013-11-14T21:37:29.587+02:00Olet oikeassa! Pitää siis vain yrittää etsiä sukla...Olet oikeassa! Pitää siis vain yrittää etsiä suklaata, jossa olisi hyvät raaka-aineet eikä mitään turhaa :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-64225371170340597002013-11-13T20:33:40.141+02:002013-11-13T20:33:40.141+02:00Voihan sitä yrittää tehdä omaa suklaata kaakaovois...Voihan sitä yrittää tehdä omaa suklaata kaakaovoista ja (raaka)kaakaojauheesta..tosin en osaa arvioida mittasuhteita. Raakasuklaan käyttäminen tässä on vähän turhaa siinä mielessä että kun muffinssit kuitenkin kuumennetaan uunissa niin se raaka-osuus menee ihan hukkaan :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-22983433838713000212013-11-13T10:33:50.175+02:002013-11-13T10:33:50.175+02:00Näitä tekisi mieli kokeilla! :) Pystyisiköhän tuot...Näitä tekisi mieli kokeilla! :) Pystyisiköhän tuota tummaa suklaata korvaamaan millään, esim. kaakaomassalla tai raakasuklaalla?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-10187174287519080522013-11-01T11:39:50.038+02:002013-11-01T11:39:50.038+02:00Moi, en kyllä oikein osaa sanoa kun en ole kokeill...Moi, en kyllä oikein osaa sanoa kun en ole kokeillut. Voisin veikata että muffinsseista ei tule sitten ihan yhtä kuohkeita..? Makuun se ei varmaan vaikuta kuitenkaan :)Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.com