tag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post1583761250780047666..comments2024-02-26T04:13:53.036+02:00Comments on Syötävän hyvä: MUUTAMA ARJEN PIKARUOKALotta / Syötävän hyvähttp://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-87380319144350181112014-05-31T17:04:11.671+03:002014-05-31T17:04:11.671+03:00Moi ja kiva kuulla! :) En varsinaisesti välttele r...Moi ja kiva kuulla! :) En varsinaisesti välttele riisiä mutta harvemmin siitä kotona itse mitään kokkailen. Tuo linkkaamasi pohja näytti kyllä aika kiinnostavalta, sitä voisi varmaan testailla esim. piirakkapohjaankin. Kiitti vinkistä! Lotta / Syötävän hyvähttps://www.blogger.com/profile/11799413880053845187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7291566180561916050.post-56879266583308366252014-05-31T15:15:26.750+03:002014-05-31T15:15:26.750+03:00Moikka! <: Sun blogi on kyllä ihan yks luotetta...Moikka! <: Sun blogi on kyllä ihan yks luotettavimpia inspiraationlähteitä, itse välttelen viljaa fibromyalgian takia. En muista, käytätkö riisiä, mutta jos näin on, niin haluaisin vinkata ihan parhaasta pizzapohjasta, jota kokeilin tänään: http://www.veganricha.com/2013/07/gluten-free-lentil-rice-crust-pizza.html<br /><br />Päälle mätin kyllä itse kaikkea esimerkkiä epäterveellisempää "normaalia" pizzatäytettä. Pohja saattaa vaatia hieman pidemmän paistoajan, jos täytteet on kovin kosteat.<br />Mukavaa kesää!Hippahttps://www.blogger.com/profile/06344230296089451678noreply@blogger.com